Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od BaRT »

pořádně nafoť :-)
zvažuji ho do sbírky když to je tak trochu Citroën
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

jj :)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

vyjímal by se vedle sm
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Po posledním Norimberku jsem byl tak rozladěn ze směřování našeho sběratelského oboru, že jsem si dal velkou pauzu.
V posledních dvou letech jsem také rozprodal asi čtvrtinu své sbírky, abych se mohl do budoucna soustředit jen na z mého pohledu smysluplné věci.
Takže nyní je čas vrátit se k poctivým kořenům, tenhle mám na cestě z Francie :

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

občas je potřeba udělat krok zpět a pak jít dopředu...
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Aby to nebyly dva kroky zpět a jenom jeden dopředu, tak jsem objednal ještě další kus.
Při úvahách nad Deltou S4 s Toivonenem z Korsiky za šílenou cenu, jsem dospěl k závěru, že k Toivonenovi z RAC, kterého už mám, bude zatím lepší pořídit verzi v barvách Totip Cerrata ze San Rema, za ještě rozumnou cenu.
Akorát ho už absolutně nikde neměli, až jsem ho sehnal v tomhle finském shopu :

http://www.automodels.fi/

Tak uvidíme, jak to zafunguje. ;)

Obrázek

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

..a které modely si prodával? Co vím, tak si měl krásnou sbírku a resiny ani modely od levnějších výrobců typu Solido, Maisto si neměl..

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Abych nebyl pod tlakem spousty novinek mnoha výrobců, ještě více jsem to zúžil na kvalitu. Navíc v té vzniklé směsici různých resinů, plasťáků, úplné ztráty kontinuity i kvality u mnoha výrobců (např.Minichamps) to stejně nemá smysl. Vyprodal jsem a vyprodávám (ještě uvažuji o prodeji cca 20ks) všechny Kyosha, všechny Minichampsy (nechávám si pouze kvalitní Bentleye z dřívější produkce), většinu Ferrari od HW Elite (ponechal jsem jenom to úplně TOP), dále řadu Ertlů, všechny UT, Revelly, pár historiků od Ricka, co jsem měl, ameriky ze série Signature od YatMingu atd...
V podstatě už sbírám jenom AA a CMC a výjimečně něco z toho, co je jim rovno. Ale zdaleka ne vše, protože ani AA (původní Countach) nebo CMC (Aston) ne vždy odvedou dobrou práci. Už nesbírám systematicky, jen si tak od těch dvou výrobců vybírám, co se mi líbí, A MÁM KLID!!! ;)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

já jsem teda měl a mám podstatně menší sbírku, ale podobnou redukci jsem letos taky provedl, kdy jsem prodal resiny od Otika a sbíral hlavně starší Autoarty..
Ono nám nic jiného než specializace a zúžení zaměření pod záplavou těch novinek zřejmě ani nezbývá, když distributoři a obchodníci navíc zvedají konečné ceny modelů tak vysoko, viz ta zmiňovaná Lancia Delta S4 - Toivonen z Korsiky..

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“