Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poslední přírůstky
Jo Barte mám ho taky
tento model Loeba se svojí manželkou je už myslím těžko k sehnání.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš ani jsem nevěděl, že to je limitka. Na spodu modelu mám 2702/ 3500. Teda jestli to je ono 

MASERATI BORA 1970-Minichamps

Další foto na mém webu :
Další foto na mém webu :
jak ho hodnotíš?
ještě resin od Minichamps nemam, uděláš recenzi a srovnání (OTTO, NEO, BoS) ?
Sbírka modelů Citroën
BMW M 635 CSI (AUTOart)

Naposledy upravil(a) deesse23 dne 21 lis 2015, 12:59, celkem upraveno 1 x.
Tak jen krátce :BaRT píše:jak ho hodnotíš?
předešlé modely od Minichampsu Maserati Mistral a Indy jsou zpracovány o něco lépe. U Bory se moc nezdařilo přilepení zadního skla – je v okrajích nepatrně zvlněné. No a podvozek-resinová klasika.A u krabice je to krok zpět-bílý polystyrén a bílá krabice jak u OttO jen s nápisem Minichamps. Předešlé modely byly v černé krabici s foto modelu.
No a pokud se týká srovnání s OttO, Neo , BoS, tak asi nejblíže to má k OttO. Neo je kvalitativně přece jenom někde jinde. No a BoS je firma, kde se některé modely celkem podařily, ovšem má mnoho modelů, který jsou tvarový kreatury. A některé modely jsou plasťáky za ceny resinů.

Pár přírustků z poslední doby.

To jsou krásné přírůstky, tohle má podle mě smysl. 

Dík za zhodnocení, odpustím si hosva57 píše: Tak jen krátce :
předešlé modely od Minichampsu Maserati Mistral a Indy jsou zpracovány o něco lépe. U Bory se moc nezdařilo přilepení zadního skla – je v okrajích nepatrně zvlněné. No a podvozek-resinová klasika.A u krabice je to krok zpět-bílý polystyrén a bílá krabice jak u OttO jen s nápisem Minichamps. Předešlé modely byly v černé krabici s foto modelu.
No a pokud se týká srovnání s OttO, Neo , BoS, tak asi nejblíže to má k OttO. Neo je kvalitativně přece jenom někde jinde. No a BoS je firma, kde se některé modely celkem podařily, ovšem má mnoho modelů, který jsou tvarový kreatury. A některé modely jsou plasťáky za ceny resinů.
Sbírka modelů Citroën