nOstalgia
Re: nOstalgia
jo to vím, myslel jsem to tak, že moc kusů nebude v ČR. Na každý trh je určitě přiděleno něco málo. Už někomu Fox něco napsal? a má tady vůbec někdo toho Minora?
Minora mám, zpracování parádní, kvalita Matrixu.
Dnes ráno u foxu objednáno, tak jsem zvědavej:-)
Volal jsem do foxu,pry skladem nejsou a jen tak nebudou a budou volat az je budou mit,ovsem proc to tam nenapisou to nechapu, anebo vlastne chapu, snaha o prvenstvi.
Také dobré zjištění. Jistě že snaha o prvenství, protože v macmodel by ji měli mít od 1.11. Ale že to nenapíšou je docela blbý, teď zas budem čekat, kdy se náhodou ozvou.
Tak modely by měly dorazit koncem října. Prý mají zakoupeno asi 20% celkové produkce a o model je docela velký zájem. Ještě, že už je objednáno:-)
Fox má teď T603-1 v černé barvě. Vypadá dobře, no já si raději ale počkám na tu modrou od IST.
Neměla 603-1sloupek oken mezi dveřmi v chromu? Nějak mi to na tom Foxtoyi chybí. Doufám, že alespoň palubovka bude jako v originále, u DeA je u 603-1 použitá palubovka z 603-2.
Neměla, resp. mohla mít obojí. Chromový sloupek jsem viděl vždy jen na dvoubarevných verzích, což podporuje i dobové foto. Pakliže máš na mysli B sloupek. Pokud DEA použil palubovku, předpokládám, že jí požije i IXO. Nechce se mi věřit, že budou dělat dvě různé. Ale necháme se překvapit.
Pozor, ta bíločerná s edice legend ma palubovku správnou.