IXO Museum
Re: IXO Museum
Na ebay už nějaký Číňan Galibier nabízí. Podle fotek je to fakt povedený model. Jinak je tam taky MUS004 Esders s nasazenou střechou, prý limitovaná edice, což jsem viděl prvne.
No fakt krása, aby taky už byl normálně v prodeji. Na FB už to má IXO víc než 14 dní, na webu vůbec. A eshopech nic. Zato jsou eshopy zaplaveny verzemi Altayi a White Boxu - no asi jim ty levnější modely víc sypou než originály IXO.
Jo a ještě jsem se díval na ten Esders - připadá mi to jako modelařina - základ mi připadá jako originál IXO, ale žádné jejich modely nemají pohyblivé prvky, sundavací střechy a podobně.
Jo a ještě jsem se díval na ten Esders - připadá mi to jako modelařina - základ mi připadá jako originál IXO, ale žádné jejich modely nemají pohyblivé prvky, sundavací střechy a podobně.
No tak jsem dnes brouzdal po modelissimu - jen tak pro zajímavost, znovu naskladnili model Delage D6, který byl vyprodán. Ale už za novou cenu - 36,95 - oproti po léta standardní ceně 29,95.
Hmmm, to není dobrá zpráva, ale bohužel se to dalo cekat.
Pořád nic a od začátku roku byl v edici Museum jenom jeden model, což ještě nebylo nikdy. To nebude náhoda, protože třeba v ISTu jsou novinky celkem často, ach jo...
Na facebooku avizovali novou dodávku s Bugatti 25. srpna - a kde nic tu nic. Asi jsou zahlcený časopisovejma edicema ... 

My o vlku - IXO aktualizovalo stránky. Teď už jen aby to bylo v eshopech.
Bugatti už je na MCW, ale bohužel za tu větší cenu, no ale stejně mi ho Ježíšek snad prinesemarklukes píše:My o vlku - IXO aktualizovalo stránky. Teď už jen aby to bylo v eshopech.

Už mám Galibier objednaný v českém e-shopu, prý bude příští tyden