Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Dejte někdo foto auta a časopisu
Jo a ta Tatra 603 byla loni přilepená na kartonu cca A3 podobně jako první Tatra v kultovkách .
U nás v Mostě jsou tři trafiky kde měli kultovky.V jedný jsem nebyl ve druhý jsem to koupil a v té třetí o tom nic nevěděli.Jo a ten karton souhlasí.
Můžete sem dát fotku nebo alespoň název té kolekce? Obéhnul jsem spoustu trafik ale v žádné nic nevěděli. V několika mi slíbili že to poptají ale musím znát přesný název. Díky
na Aukru je v této aukci foto..
(nefunkční link odstraněn adminem)
Doufám že bude normálně v prodeji - je tam mimo jiné taky zobrazena ta modrá Felicie z polských kultovek..
(nefunkční link odstraněn adminem)
Doufám že bude normálně v prodeji - je tam mimo jiné taky zobrazena ta modrá Felicie z polských kultovek..
Zdravím kolegové ,tak včera jsem obvolával vše co se dalo ale nikdo o nové kolekci nic neví ani DeA ,tappa ,Amer. Zdá se že jeto zbytek toho loňského pilot.programu který někde uvázl ve skladu. Jinak si to neumím vysvětlit. Ptal jsem se i několika prodejců nikdo nic .
Zastoupeni vydavatele pro ČR je Mediaprint Kapa Pressegrosso a objednávkový kupon je přímo do polska De Agostini Polska.....
Nikomu inak nevadí, že taká 603-ka v čierno-bielom variante asi ani nikdy neexistovala?
Spomenul som si ale pri nej na nejakú kolekciu áut východného bloku, tiež od DeAgostini alebo teda Atlasu a v letáku už vtedy sľubovali škodovky. Pamätá si to niekto? Tuším to bolo v angličtine, takže asi to chceli skúsiť v Anglicku. Videl som to tuším na eBay, teraz som už našiel len jednu foto.
Spomenul som si ale pri nej na nejakú kolekciu áut východného bloku, tiež od DeAgostini alebo teda Atlasu a v letáku už vtedy sľubovali škodovky. Pamätá si to niekto? Tuším to bolo v angličtine, takže asi to chceli skúsiť v Anglicku. Videl som to tuším na eBay, teraz som už našiel len jednu foto.
Bíla a černa střecha byla. Možna byla trochu do kremova. A to jak jeden s prvních prototipu, ještě s děleným přednim sklem a taky jedna jezdila zavody. A také ma někdo zrenovovanou v téhle kombinaci. Da se to vygooglit.
Skuste se někdo kdo ji koupil, se informovat v té trafice o co jde a či to je.
Skuste se někdo kdo ji koupil, se informovat v té trafice o co jde a či to je.
Podle mě to nebude zbytek z loňského programu, na fotkách z aukra je vidět, že na plakátu nebo letáku je i Škoda Felicia a Škoda 1000 MB a tyhle modely před rokem asi ještě nebyly hotové. Ale je to stejně divný.Dodo 56 píše:Zdravím kolegové ,tak včera jsem obvolával vše co se dalo ale nikdo o nové kolekci nic neví ani DeA ,tappa ,Amer. Zdá se že jeto zbytek toho loňského pilot.programu který někde uvázl ve skladu. Jinak si to neumím vysvětlit. Ptal jsem se i několika prodejců nikdo nic .