Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak jsem zvědavý jestli se tato série dostane i k nám, bylo by to super.
-
Já myslím, že nedostane, protože to jsou vozidla v barvách německé armády. Atlas to určitě nebude předělávat a pravděpodobnost zájmu o takovou sbírku by byla u nás minimální. Snad kromě Tater, které však sbírku nespasí.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
tak to by mě zajímalo co by výrobce s nimi dělal, bo v zahraničí o Tatry není zájem
-
Tak já mluvil o zavedení kolekce u nás kde jsou Tatry asi jediné lákadlo. Přesto si však nemyslím, že o Tatry není v zahraničí zájem jak se tady často píše. Tatry mají dlouhou tradici a jejich povědomí určitě mnohonásobně překračuje hranice Československa. Třeba takový Dakar je proslavil i mezinárodně, resp. oni se jím proslavily samy.
já také mluvím o zavedení kolekce. Domnívám se, že je docela paradox u nás, kolekce Ikarus.
-
Já bych obě Tatry zařadil do užitkových vozů. Užitkovost přeci spočívá i v armádní službě. Německou orientaci je třeba brát na vědomí, ostatně kolekce If v této sérii to už vyřešila sama za sebe. Obě Tatry by do kolekce zapadaly, alespoň tam kde Atlas neplánuje zavést samostatnou kolekci NVA.
Já si myslím, že v té sérii bude lákadel určitě víc a ty Tatry jsou taková třešnička na dortu.
Mě by zajímalo, z jaké formy tahle Tatra je, jestli to je z té modré Atlasovky a nebo úplně nová.
Také mne by zajímalo z jaké je formy. Z fotky od LeonCupraR mi připadá, že tvar dveří na horní straně je opět nešťastně nepřesný jako u T 148 od Premium ClassiXXs. Ale třeba se mýlím.
Vojenské automobily a tanky 1:43