IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

Jo jo, berou (budou brát) je přímo ze skladu ixa ve Francii. Z toho plynou 2 věci:
1. Můžeme zapomenout na osobní výběr. Na prodejně v Praze nebudou.
2. Můžeme zapomenout na slevové akce na IXO, jak bylo u Foxe cca jednou za rok zvykem.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je to tak. Docela by mě zajímalo, jestli v tom skladu ve Francii mají ještě nějaké starší modely MUS nebo CLC, ale nevím kam se podívat. Co myslis?

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak to fakt netuším :-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Třeba je někde ve světě nějaký obchod, nezkažený internetem, kde mají již běžně nedostupné porad :D Stejně by mě zajímalo, kolik se modelu Museum vlastně vyrábí. Už jsem se tady ptal, možná je to jen pár tisíc a to je na cely svět dost málo

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Chlapci neplačte, ixo žije... Ak si pozriete www.toms.nl - filter Pre orders - uvidíte, že ixo si t.č. pestuje hlavne značku PremiumX. V ixo models údajne na september 2015 chystajú Buick Special 1936. A ixo okrem toho založilo značky First43 (venovanú 1/43 klasickým japoncom) a tiež Odeon (venovanú francúzskym klasickým 1/43). Takže ixo má aktivity na všetky strany a stým spojené hari-vari - ale, aspoň že vznikajú nové kováky. :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

A na srpen prý Bugatti 57.
JInak by mě zajímalo, kde zmíněný server bere informace. Je tam třeba plán séria IXO La Storia (která přestala vycházet asi před 3 roky z důvodu licence Ferrari pro Mattell) do konce 2016.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jupíííííí, snad to tak fakt bude, zvlášť na Bugatti 57 se těším :)
JInak na tom Odeonu budou zřejmě v lepších verzích poválečná auta ze serie Altaya "Auta zaniklých francouzských značek", i když něco již bylo vydané jako CLC a Facel jako MUS. ;)

miroussm

Příspěvek od miroussm »

IXO asi nestíhá, modely IST, které měly vyjít v lednu ještě nevyšly..

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak na facebooku IXO je srpnová várka (čert ví, kdy bude v shopech ;-) ) Bugatti 57 Galibier ...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Bezva, díky za info, koukám tam skoro každý den, ale zrovna dneska jsem se nepodíval. Alespoň už vím, že mám být ve střehu :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“