Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Zdravím všechny kolegy, tak jsem se dnes u EA přihlásil k odběru Vojenských aut = objednal jsem první model Jeep Willys MB. Čtu tady o zkušenostech s EA některých z Vás a jsem tedy zvědav, co všechno mne čeká...
Vojenské automobily a tanky 1:43
Objednal jste už někdo tramvaje od EA? Já jsem chtěl ale dočetl jsem se v objednávce,že pokud si objednám model Tatra T3 budu dostávat kolekci "obrněná vozidla 2 svět. války".Rozumíte tomu někdo? Já ne.
-
Já jedu v tramvajích i bez obrněnců. Zvolil jsem však 3-měsíční periodicidu stejně tak jako u motorek. Ale vzhledem k jejich neférovosti s náklaďákama jak jsem psal výše, budu nejspíš se vším končit. Mimochodem od EA jsem dostal vyjádření, že negarantují počet modelů ve sbírce a konkrétně kolekce užitkových vozidel má 30 modelů, všechno nad tento počet je jen bonus. To napsala paní Alena a popřála pěkný den.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
-
Takže T141 už EA nemají. To napsala paní Ewa a popřála pěkný den. Všem, kteří reinkarnovanou kolekci náklaďáků odebírají, zbydou nejspíš jen všechny ležáky v podobě If na ixtou o které neměl nikdo zájem. Přeji hezký sběratelský zážitek!
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Atlas ma nějak zavirovane stranky? Nenůžu se dostat na české ani na německé.
Fungujú bez problémov
Zdravím kolegové ,tak v pátek došel Buzul a dnes naskočil Phaenomen Granit27 s datumem odeslání 31/07. Už asi moc našich aut nebude ale každej kousek je dobrej.
Radím Vám za rôzne Granity a Rocary neplatiť 20 eur- 500 kč, keďže sa začínajú objavovať v nemeckých e-shopoch za 12-13 eur.
Atlas už totálne zdevalvoval túto kolekciu.
Atlas už totálne zdevalvoval túto kolekciu.
No jo ale když připočítáš poštu tak toho moc neušetříš....