Modely TATRA 1:43

Odpovědět
Karlosek

Re: Modely TATRA 1:43 resin

Příspěvek od Karlosek »

Tak černá Tatra 600 od NEO již v prodeji
Obrázek

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Tak v tý černý je fakt pěkný, ani tu tak nepůsobí divně ty zrcátka. Akorát, nebyl ten modrý levnější? tenhle mají za 1800,-

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Pravda, je to trochu drahšie. To už pomaly aj s poštou 10€ je lacnejšie vzať ju z DE. Krásna je, to je pravda, ale už som videl pár fotiek, kde je čelné sklo nalepené zle a zhora presvitá červená a to už je neprijateľné za takúto cenu (teda aspoň pre mňa). A tiež som už videl fotku so zle nalepenými zadnými svetlami - jedno bolo o dosť vyššie :( . Takže zatiaľ váham, aj keď som práve na túto čiernu čakal.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Patrně jsme viděli stejnou fotku, toho okna jsem si také všiml (fotka na ebay). Zadní světla jsem neviděl. I já jsem čekal na černou, asi si jí pořídím, ale počkám si až bude v ČR ve více obchodech, několikrát jsem vzal ze smallcars a za dva týdny na to měli model jinde levnější.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Obrázek
aj keď to nie je presne tá ktorú som myslel, tak aj tu sú svetlá blbo
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Má být další reedice 8X8 od kadenu.Rozhodují se mezi modrou a stříbrnou barvou, vše závisí na tom jak se dohodnou s Tatrou.Předbežný termín prodeje je listopad, dají o tom vědět na svých stránkách.

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Tak to je fantastická zpráva. Červená je sice pro Tatru charakteristická a sluší ji nejvíc, nicméně doplnění o další barvu je velice potěšující z hlediska rozšíření sbírky. Osobně bych se přikláněl k modré. V té barvě jsem ji už několikrát viděl v běžném provozu. Jen se zeptám, jak to víte? Psal Vám samotný Kaden?
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Tatraplán za cenu 2 tisíce včetně poštovného je podle mě předražený. Zpracování modelu této ceně absolutně neodpovídá. Když porovnám Matrix, jehož 87 se dá koupit o 150 kč dráž, tak se bavíme o dvou jiných světech. Osobně bych byl ochoten zaplatit maximálně cenu původního modrošedého Tatraplánu, tj. okolo 1400 kč.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

miroussm

Příspěvek od miroussm »

sberatel: opět naprostý souhlas, jak s Kadenem, tak s cenou za Tatraplán. Tatru Terrno jsem snad ve stříbrné barvě ještě neviděl, nebo rozhodně v naprosto omezeném počtu, oproti variantě v modré barvě, kterých je hodně.

A na Tatraplan mám stejný názor, ta cena je přestřelená, to i T97 od Bose je kvalitativně super model, za daleko menší peníze.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Ano mám to od Kadenu, mluvilo se o nových barvách na facebooku ale nevědělo se o jaké jde, tak jsem se rovnou zeptal, přepis emailu je zde.

ano , chceme udělat modrou nebo stříbrnou na konec roku. Ještě přesně nevíme, po dohodě s Tatrou zvolíme barvu a přesný termín nevím, asi listopad. Včas to dáme na naše stránky.
Omlouvám se , že nepíši přesné info a jsem s pozdravem

Já věřím té modré, vídám ty tatry často v ní, stříbrnou jsem asi ješte neviděl.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“