IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

No to teda je, vůbec nevím, jak budu novinky dal kupovat :(

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Psal jsem do našich shopů a shodně ze MAC i Světa modelů mi napsali, že modely z ledna ještě nebyly vyrobeny. Že má IXO skluz.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Zvláštní, pak je divné, co ti dva prodavaji. V podstatě je příznivá informace, horší by bylo, kdyby už byly vyrobené, prodaly se třeba v Asii a na Evropu by se nedostalo.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No jo, no. Místo aby se firmy praly, abych jim dal utržit za jejich zboží, tak se vracím o 30 let zpět s tím, že budu SHÁNĚT a budu vděčen firmě, že něco hodila na trh.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Ještě odpověď od FOXe:
"zatím se jedná o podmínkách distribice na tento rok, protože IXO již
distribuje Norev a je tam značný nárůst ceny."

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hmmmm, to není příznivá informace a vůbec si nedokážu představit, co je značný nárůst ceny. Je mi jasné, že Norev chce taky něco získat a možná preferuje vlastní produkci.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Ono těžko říct, co mí Norev a IXO společného. Proč firma distribuuje výrobky konkurence. Pozadí se asi nedozvíme.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Sú to také megazáhady... Napr.aj Minichamps a Kyosho mali tiež akúsi dohodu o spoločnej distribúcii automodelov ... Možno ide o to teritoriálne stíhať všetky trhy (= kontinenty) + samozrejme kšefty ... :oops: Mám ale jemne mletý dojem, že v tom trochu zohráva akúsi úlohu aj Triple 9 - keďže v Európe pod touto značkou vychádzajú IXO novinky, ale v odlišných farbách ... ale toto je fakt len môj dojem ... Norev fúúúúúúj !!!! :mrgreen:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To jsem zvědavý, jak se to povede. Modely Triple 9 vypadají dobře, ale zatím jsou to samá novější auta a z edice Museum jsem tam viděl Facel Vega. Jinak, jak už jsem někde tady psal, rád bych měl jednou sérii Museum kompletní a tak chci zatím počkat.
Teď mi to trošku připomíná situaci v britském automobilovém průmyslu v 60. letech, kdy stejné vozy se vyráběly po značkami Austin, Morris, MG, Riley, Wolsley a Vanden Plas a lišily se jenom logem, maskou, výbavou a cenou...no a jak to dopadlo. Nějaký obchodní záměr tam určitě taky byl, ale moc teda nefungoval ;)

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Triple 9 je to isté ako WhiteBox alebo BoS. Obidve značky patria distribútorom modelov. Tak ako White Box a Bos sú vyrobené pre MCW, tak Triple 9 sú vyrobené pre "the Diecast Company" z Holandska (Nizozemsko).

Okrem Facel Vega majú zo starších v ponuke napríklad toto - Bentley MK VI 1950 od Triple9

Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“