Abrex - nové modely

Odpovědět
Ondra

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Ondra »

Kdo se nezeptá nic neví (nefunkční link odstraněn adminem)
Dobrý den, Ondřeji, podle našich informací má model vyrábět právě společnost Abrex, další info bohužel nemáme k dispozici.
Takže tak, jsem zvědav jak si poradí s modelem zejména jsem zvědav na světla.Která jsou model od modelu horší.

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Ondro, to ešte stále nič neznamená. Aj pri Fabii III tvrdili, že ju bude robiť Abrex (bola to navlas rovnaká odpoveď ako teraz tebe) a hľa, on to bol iScale. A popravde radšej by som bol, keby toho Supa spravil iScale.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

Za mě bych byl radši, když bude Superba III dělat abrex... myslím, že Fabii III abrex také udělá (nevyloučili to).
Odkaz na mou sbírku ABREX ŠKODA 1:43: http://www.mujabrex.wbs.cz

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Úprimne, ak Abrex ostane pri súčasnom trende znižovania kvality a zvyšovania cien (dúfajme, že ďalej už zdražovať nebude a bol to len jednorázový krok), tak nech radšej už nerobí nič.

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

To EasyDaviD: já jako Čech budu raději, když česká auta bude dělat česká firma (i když s výrobou Čína/ ČR, ale kde dnes v Číně nedělá)... chápu, že Tobě je to asi jedno a vezmeš model od kohokoliv (samozřejmě s ohledem na kvalitu).

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

ADELANDE: Mne je šumafuk kde, alebo kto modely vyrába, ide o to, aby boli kvalitné (samozrejme vzhľadom k cene). No a to Abrex už aspoň 2-3 roky nespĺňa. Modely od neho síce kupujem, ale je obrovský problém nájsť aspoň ako-tak kvalitou vyhovujúci - aj kultovky sú dnes kvalitnejšie spravené a stoja menej.
A okrem toho, to, že píšem po slovensky a väčšinu svojho života žijem na Slovensku ešte neznamená, že nie som tiež Čech ;) (to ale len na okraj)

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Já osobně kašlu na to kdo to vyrábí, ale zajímá mě, jako to vypadá ve srovnání s originálem, jaké je zpracování a kolik to stojí.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Karlosek píše:Já osobně kašlu na to kdo to vyrábí, ale zajímá mě, jako to vypadá ve srovnání s originálem, jaké je zpracování a kolik to stojí.
Vsadim vsechny sve modely ze pokud to bude vyrabet abrex, tak ze svetla budou zabijet vsechny detaily na i treba povedenem modelu.To co ted produkuji za svetla to ani nedelalo bburago na zacatku vyroby.

Ondra

Příspěvek od Ondra »

ADELANDE píše:To EasyDaviD: já jako Čech budu raději, když česká auta bude dělat česká firma (i když s výrobou Čína/ ČR, ale kde dnes v Číně nedělá)... chápu, že Tobě je to asi jedno a vezmeš model od kohokoliv (samozřejmě s ohledem na kvalitu).
Priznam se ze na to patriotickou notu nehraju.Podle me vitezi nazor penezenky, kdyby mel abrex kvalitu prvnich modelu i dnes tak nereknu ani slovo, ale prijde ze dnes asi uz schvalne delaji vse proto aby se mozna nejlevneji prodavali v hrackarstvich a na sberatele kaslou.

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

Souhlas, taky mi připadá, že chtějí prodávat spíš hračky než sběratelské modely (viz reedice Octavia II. a Superb II., které jsou pro sběratele úplně k ničemu, když se tyto modely nabízejí ve velkém všude možně).

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“