Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
To ondra: u Roomstera FL nove logo jsem si interieru nevsiml... mate pravdu, ze chybi polep radia a pristrojovky, ozelim to, protoze jde spis o exterier, ale je to setreni na blbem miste, protoze to radio videt je... prave ze iSCALE je o 100 drazsi, tak nechapu, ze se dostali do skodovky, protoze tam je tvrde KO cena... pochybuji, ze by abrex posilal na vyber smejdy
Odkaz na mou sbírku ABREX ŠKODA 1:43: http://www.mujabrex.wbs.cz
Kdo vi jak je to s iscale, ja si myslim ze skodovka logicky chce kvalitni reprezentaci a tu treba u tech vyznamnych modelu nedokaze abrex dodrzet.Pry se kupuji licence i na ty nove modely, ale tady si nejsem jist ze by neznama dcerinna spolecnost kyosha chtela najednou delat skodovky.
A 400 za takovy model je porad dobra cena, norev je jeste drazsi.Vim to, protoze jsem si kdysi kupoval francouze od dealeru.
A 400 za takovy model je porad dobra cena, norev je jeste drazsi.Vim to, protoze jsem si kdysi kupoval francouze od dealeru.
To, že Superba III bude dělat i-scale je už jisté? Někde to už přímo někdo napsal?Ondra píše:Nového supíka má dělat i-scale.Docela mi spadl kámen ze srdce, dokážu si totiž živě představit jak by ty linie vozu abrex zmrvil.
Jinak, to, že Abrex ztrácí výrobu nových škodovek je asi špatná zpráva pro výrobu starších modelů, asi bude méně prostředků na jejich vývoj. A užovka od DeA/IXA asi znamená definitivní konec záměru Abrexu dělat tento model (byť byla otázka, kdy by na něj došlo). Pokud to ve velkém vydá DeA třeba i v ČR (což je ale nejisté) a pak ještě IXO/IST, Abrexu se nevyplatí vyvíjet formu, když potencionální prodeje budou nižší. IST asi vyrobí model lépe a s lepty, ale Abrex by dělal kompletní barevnou škálu. IXO bude mít jednu nebo dvě barvy... Čili si už člověk nebude moci vybrat barvu, kterou se třeba někdy vozil.
Nekdo to tvrdi na facebookove strance sberatelu modelu skoda, napsal jsem na FB skody tak uvidim co mi odpovi.
A taky abrex to nema v pripravovanych modelech, ac je embargo na superba pryc.Fabii R5 tak kuprikladu maji.
A taky abrex to nema v pripravovanych modelech, ac je embargo na superba pryc.Fabii R5 tak kuprikladu maji.
Teda, všichni pějete chvály na i-Scale, tak to asi mám fabii od jiného výrobce. Zalité spáry, uvolněné přední světla, prolis ve sodní části dveří je nějaký divný, kliky od odveří jsou moc velké. Ale vše za cenu 479,- Kč.
Taky nechápu, protože ta Fabia III zase takový zázrak není... viděl jsem, nekoupil jsem, světla jsou sice bez otřepů, ale ty kliky jsou hrůza a lak také nic moc...
Tie kľučky sú väčšie, ale nie je to také strašné ako to tu popisujete. Na reálnom aute sú tiež obrovské (aj keď nie až tak). Žiadne iné chyby som na nej nenašiel, ale videl som len 4 rôzne farby (2 krátke a 2 combi).
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Fabii lll mám černou a modrou, Fabii lll combi bílou. Černá má mizerně provedeno lakování (zadní a pátý dveře mají bublinky). Modrá a bílá jsou bez chyb. Rozdíl kvality mezi černou a modrou - nebe a dudy. Na Škoda shopu se cena pohybuje 400.
To lada: prave neco podobneho, jako mate tu cernou jsem videl...
Myslím že právě na nová auta se spíš kupují licence, autorem už není kolektiv BSP, ale konkrétní osobnosti, každý chce svůj kousek.Ondra píše:Pry se kupuji licence i na ty nove modely,
Jaká neznámá? Pořád je to Kyosho, které zlevnilo v čechách pod jiným jménem, ale pro zbytek světa to je premiová značka za odpovídající ceny.Ondra píše: ..ale tady si nejsem jist ze by neznama dcerinna spolecnost kyosha chtela najednou delat skodovky.
Takto to děla Dacia, stejně jako Mbank, Airbank a jiné které patří pod velké známé banky. Prostě zachováme si prestiž, ale půjdeme i na levnější trh pod jinou značkou. Jenom u pásu montují nováčci, až se zacvičí, přejdou na Kyosho modely. Něco jako učňovské párky.
Buď jsme pro Kyosho zajímavé odbytiště, nebo si prostě jen nenechali ujít příležitost a zkusili to. Nemusí pršet, stačí když kape. Dodávky pro Škodu jsou ve stovkách nebo tisících kusů a takového odběratele by chtěl každý. Zvlášť když Škoda na propagaci nešetří.
Pokud se nechytnou, tak za rok sbohem Iscale a zas bude jen Kyosho.