Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Zdravím kolegové ,musím potvrdit že modely Tater od Matrix jsou špica. Kupoval jsem u FOXe 613 č/043 a T87 č/276.Lepší modely jsem ještě
nevyděl.
nevyděl.
Chlapi jinak nawww.svet-aut.cz mají T815-7CAS30 ,už jí mám doma.
-
Zajímalo by mě zda ta hasičská 815 od kadenu je nová reedice nebo prodej starších zásob z původní série vyrobených kusů. Nikdo jiný je totiž neprodává a ani na samotných stránkách Kadenu není žádná zmínka o skladových kusech.
Nějak tu jejich obchodní politiku nechápu, minulý rok se např. objevilo několik kusů červené sklápěčky, kterou však neprodával nikdo jiný než Borský a byla během několika málo dní rozprodána. Zabaleny však byly v nových přebalech, takže by se dalo spíš usuzovat, že se jednalo o nově vyrobené modely, což však trochu podkopává skutečnost, že je tak krátce prodával jen jeden eshop.
Nějak tu jejich obchodní politiku nechápu, minulý rok se např. objevilo několik kusů červené sklápěčky, kterou však neprodával nikdo jiný než Borský a byla během několika málo dní rozprodána. Zabaleny však byly v nových přebalech, takže by se dalo spíš usuzovat, že se jednalo o nově vyrobené modely, což však trochu podkopává skutečnost, že je tak krátce prodával jen jeden eshop.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Zdravím , nejspíš to bude nějaká kompenzace za nedodané voj.cisterny z UZ.Podle toh co píšou na e-shopu ,KADEN nestíhá vyrábět.
Já loni koupil červenou Terrno 8x8 v eshopu v Ostravě(mají i kamený obchod). Měli +- 5ks. Během 3 dnu vyprodáno.
-
Další generace modelů TATRA 138/148 od Ro-Models
-
To jsou prostě krasavice!!!
Krásnější náklaďák snad neexistuje a nikdy už existovat nebude. Jeden z mála důvodů proč být hrdý na svůj původ!
A RO přeji všechno nej, protože vyrábí nejlepší modely starších nákladních Tatrovek a velebí tak odkaz této ikonické značky.
Krásnější náklaďák snad neexistuje a nikdy už existovat nebude. Jeden z mála důvodů proč být hrdý na svůj původ!
A RO přeji všechno nej, protože vyrábí nejlepší modely starších nákladních Tatrovek a velebí tak odkaz této ikonické značky.
Naposledy upravil(a) sberatel21 dne 22 bře 2015, 17:39, celkem upraveno 1 x.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Musím souhlasit se "sberatelem".. Nádhera.. To se jim zase něco povedlo..
Prosim kdo ty krasavice vyrábí.Nemohu to najít.Díky