Prosím Tě, dej sem nějaké detailní fotky té Tvé 312 T2, také jsem o ní uvažoval, ale zatím mi připadá nějak "hračkoidní", možná je to tím, že srovnávám s "exotem", i když více jak deset let starým. Díky. http://www.diecastxchange.com/forum1/to ... 976-exoto/ - sice C.Reutmann, ale na srovnání.
Nafotím ho až cez víkend, teraz na to nemám čas. Ale ten "hračkoidný" dojem je na mieste. Rozmerovo, tvarovo je ten model v poriadku. Aj lak je kvalitný. Ale s Exotom sa to nemôže porovnávať. Ja ho môžem porovnávať len s 312T, ktoré mám od Exota. Za prvé, ten model je veľmi ľahký. Krabica s polystyrénom je ťažšia ako samotný model. Potom tie nasávacie otvory vpredu... sú moc plytké. Posobí to rušivo pri pohľade zpredu. Obe krídla nie su moc dobre začistené, aspoň na tom mojom kuse. A chýbajú na nich akékoľvek detaily. Motor je z jeden odliatok a len pár častí je natretých inou farbou. Žiadne káble alebo detaily. A všetky reklamy, nápisy, prúžky, štartové čísla ... su len obtisky. Sú síce nalepené perfektne, nikde žiaden kaz, žiadna bublina, ale bojím sa ten model nejak dôkladnejšie čistiť, leštiť, aby som ich nepoškodil. Celkovo je to celkom fajn model, len je nedotiahnutý. Ako by ho robili narýchlo a nedali si už toľko zaležať na jeho kvalite. Jeho kvalita je tak na úrovni 60-70 eur. Elite to asi nie je, len cenu má takú. Viac napíšm potom, keď ho nafotím.