Abrex - nové modely

Odpovědět
Favorit

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Favorit »

Dnes sa objavili tieto fotky z natáčania internetovej kampane na novú Fabiu. Myslíte, že to bolo spravené špeciálne pre reklamu alebo je to predzvesť RC Fabie 1:14 čínskeho výrobcu, ktorého výrobky bude u nás distribuovať Abrex?

Tu sú v hotovom videu: (nefunkční link odstraněn adminem)

Obrázek

Obrázek

T603

Příspěvek od T603 »

V novém světu motoru je článek o modelech. pišou tam také o modelech RCretro. Abrex by je měl od října dovážet za cenu 1500-1800 kč. Tatra 603 a Škoda 120L.
Budou pry další.

lada

Příspěvek od lada »

Abrex začal nabízet Yeti FL v šesti barvách.

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

Takže mi to vyšlo na 100 procent... cena stejná 395,- jako před FL a ještě mě těší, že mám bílého, se kterým jsem ve skutečnosti jezdil a ABREX ho nabízí pouze přes ŠKODA (přes ABREX v nabídce není, proto bude vzácnější) ;)

FKS

Příspěvek od FKS »

Vypadá to, že ani sám Abrex neví, jestli bude dělat Fabii III, viz jejich odpověď na FB:
"Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli plánujete připravovaný model Fabia III vyrábět i v provedeních Colour Concept. Děkuji za odpověď.
ABREX s.r.o. Dobrý den, pokud budeme model Fabia III vyrábět, určitě tyto varianty neopomeneme."

Takže možná Fabie III bude jen od i-scale a Abrex jí úplně vynechá. Asi se tomu nelze divit, pokud nebudou mít objednávky od škodovky na modely pro její propagaci a prodej v autosalónech, tak se asi výroba nevyplatí. Otázka je, jak to bude se Superbem III, nevíte někdo, jestli na Ženevském autosalonu neměla škodovka jeho modely? A jestli, tak od koho?

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Neprajem nikomu nič zlé, ale dúfam, že Superb III vyrobí niekto iný ako Abrex, lebo inak by sa to na Superb podobalo asi len vzdialene - Abrex nezvláda ostré malé hrany - viď OIII nárazník pod predným svetlom. Iba na striebornej je tá hrana zretelná, ostatné farby ju zaliali a Superb III má takýchto "hrán" dosť.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

Vzhledem k tomu, že jsem začal sbírat škodovky až od ABREXu, nerad bych přecházel na jiného výrobce... např. ta Fabia III od iSCALE je taky nic moc (světla jsou lepší, ale ty kliky jsou děsné), proto zkusím počkat, jestli jí ABREX bude dělat... doufám, že Superb III bude od ABREXu... pokud budete chtít toho Yetika FL, na eshopu Škodovky je pod 300 (už jsem z toho eshopu bral několik modelů a vždy bez problémů).
Odkaz na mou sbírku ABREX ŠKODA 1:43: http://www.mujabrex.wbs.cz

FKS

Příspěvek od FKS »

Abrex aktualizoval na webu plán výroby pro 2015. Jako nové modely tam uvádí Octavii II RS 1:18 a v 1:43 Fabii R5 a Formana. Takže Fabia III asi opravdu nebude a Superb III asi také ne, ten už asi bude zadaný do výroby v i-scale, jinak by ho tam Abrex uvedl, kdyby ho měl dělat.
(nefunkční link odstraněn adminem)

ADELANDE

Příspěvek od ADELANDE »

Něco se každopádně muselo v ABREXu stát, kvalita jde od Rapida do kopru (zejména nefunguje kontrola při balení - fotky šmejdů na netu kolují), ale nejsem rád, pokud by měl skončit... iSCALE je dražší a pochybuji, že si dlouhodobě udrží kvalitu, když jsou to také číňani.
Odkaz na mou sbírku ABREX ŠKODA 1:43: http://www.mujabrex.wbs.cz

Bambola

Příspěvek od Bambola »

který model není z číny :?:dnes snad skoro vše :lol: A když bude Abrex vyrábět tu, tak bude zaměstnance shánět předpokládám přes agenturu a montovat to bude Voloďa z Ukrajiny. Tomu říkám pokrok :evil:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“