Co se tvarově nepovedlo
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co se tvarově nepovedlo
to je fakt, že já se ještě divím
prečo si myslíte že karoseria by mala byť u všetkých aut rovnaká? však sa jedná len o veľmi individualne autá...sa pozrite na Ferrari 250 California a 250 GTO...tam skoro každé auto bolo iné...preto to CMC takto dobabralo, keď spriemerovalo nespriemerovateľné
HW Elite Ferrari 250 California je veľmi podobný príklad...pre Elite upravili pôvodné zlé formy...vznikli dve verzie "plochých a hranatých predkov"(+ iné detaily)...a tie boli menej hranaté ako California od CMC (čo je asi novšie auto alebo tak)...Elite spravili tak isto zle. nenašiel som nikde fotku auta ktore by bolo presne také ako to od Elite...tam tiež nejake priemery boli
HW Elite Ferrari 250 California je veľmi podobný príklad...pre Elite upravili pôvodné zlé formy...vznikli dve verzie "plochých a hranatých predkov"(+ iné detaily)...a tie boli menej hranaté ako California od CMC (čo je asi novšie auto alebo tak)...Elite spravili tak isto zle. nenašiel som nikde fotku auta ktore by bolo presne také ako to od Elite...tam tiež nejake priemery boli
modrý Mondial, pekný Mondial
psal jsem taky, že "snad" Jinak já řešil hlavně výšku a tvar oken, tam mi to nesedí asi nejvíc. Ještě mě napadlo, že to může být způsobeno i tím, že CMC hlavně ty boční okna udělalo se silnějším rámem vzhledem k měřítku a pak ta samotná skleněná plocha oken působím nižším dojmem. Ale to stejně nevysvětluje ten jejich trochu rozdílný tvar.. No každopádně model se mi nelíbí a kupovat ho nebudu a ani se k němu už víc vyjadřovat
Zase další model tady do naší mozaiky :
True Scale Miniatures 1:18 Porsche 936/76 No.1, 300km Nürburgring 1976 Martini Stommelen
Tak tohle mě teda hlava nebere - kde vzali takhle propočně utopený zadní kola ? A tak jsem se na tuto verzi těšil. No ale aspoň ušetřím.
Tohle mít doma ve vitríně,tak jsem naštvanej.
Foto ze závodu :
Podle fotek připravovaných novinek od TSM na Norimberku má vůbec TSM velký problém s rozchodama kol.
Ta jejich 935 z Dijonu, jestli bude vypadat, tak, jak byla prezentována,tak to je opravdu děs a hrůza.
Foto ze závodu :
Mít to doma, tak mám z toho noční děsy.
True Scale Miniatures 1:18 Porsche 936/76 No.1, 300km Nürburgring 1976 Martini Stommelen
Tak tohle mě teda hlava nebere - kde vzali takhle propočně utopený zadní kola ? A tak jsem se na tuto verzi těšil. No ale aspoň ušetřím.
Tohle mít doma ve vitríně,tak jsem naštvanej.
Foto ze závodu :
Podle fotek připravovaných novinek od TSM na Norimberku má vůbec TSM velký problém s rozchodama kol.
Ta jejich 935 z Dijonu, jestli bude vypadat, tak, jak byla prezentována,tak to je opravdu děs a hrůza.
Foto ze závodu :
Mít to doma, tak mám z toho noční děsy.
Spark vs. Top Marques Collectibles
Nelogicky utopená kola u Sparku.
Nelogicky utopená kola u Sparku.
Tohle mě prostě rozesmálo - ne, že by bylo nějakým překvapením že je tento model úplně mimo současná měřítka kvality, jen mě dostává věkové omezení 3+ ...aneb osmnáctina oficiálně předurčená na pískoviště...ale myslím, že plastová F40 (asi od Kadenu), kterou jsem kdysi záviděl bratranci byla proporčně lepší.
Tak hlavně že si Ferrari vybralo toho správného zpracovatele modelů svých vozů.
No, já Ti nevím, jestli to není spíš k pláči. Soudruzi oprášili 25 let starou formu, dali tomu novou krabici a hurá do prodeje Ještě jistě nezapomenou vybrané modely upravit tak, aby se velikostí/měřítkem vešly do krabic. Ale označení 3+ je na místě, protože tomu modelu nemůže dítě nic ukousnout (předpokládám, že zrcátka budou součástí odlitku dveří). A až model napadne zinkpest, tak dítě na pískovišti model spapá téměř celý
Krásnější modely jsme si už nemohli ani přát. No co, ušetříme.
Krásnější modely jsme si už nemohli ani přát. No co, ušetříme.
že vás ešte stále baví strašiť zincpestom všetky modely sa vám nerozpadnu ani náhodou, resinové krabičky nie su alternatíva, a je to asi jediná vec s ktorou Maisto a Bburago problém nemali...jj 3+ je hlavne kvôli prehltnutiu častí, než cieľová skupina zberateľov
modrý Mondial, pekný Mondial
Já jen pořád nechápu, proč udělali reedici modelu od Maista, když původní 348 od Bburaga vypadala nesrovnatelně lépe...