Ferrari

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Re: Ferrari

Příspěvek od Stevko86 »

dík za porovnanie :) na tých kvalitných fotkách vyzerá celkom k svetu :)...veľká škoda že ho nespavili otvárací, to by som prekusol aj tú cenu, a rád...aj ten motor mohol byť oveľa lepší...ale celkom solídny výsledok :)

tie obtisky sú škoda, mne teraz prišlo LaFerrari a ten carbon zo strechy som dával dole nechtom...až príliš krehké to je :P
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Nějak jsi přehlíd ty příšerný přídavný světla na předku.Vypadá to jako z perforovaného plechu.O těch zalitých pantech kapot a dveří barvou ani nemluvě. Kdyby to tak bylo na origo voze,tak by to ani nešlo otevřít.Tím vlastně nejvíc tento model zmastili. Škoda , že GMP šlo do kytek.Tuto verzi chytali do výroby. A to by bylo úplně jiné kafe. ;)

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

jau píše:Tak tu mám Ferrari 312 T2 z GP Monaka 1976 od Hot Wheels.
Celkovo je to ale dobrý model, len by ho chcelo trocha dopracovať. Ale kedže bolo treba stihnúť koniec zmluvy s Ferrari a zachytiť ešte záujem o film, tak to trocha uponáhľali. Výpisal som tu hlavne chyby, tak sa môže zdať, že je to nepodarok. Ale nie je to tak. Vo vitríne sa tento model rozhodne nestratí. Kvalita je tak na úrovni F1 od Minichampsu, len je za vyššiu cenu. Na Exoto síce nema, ale to sa dnes predáva za neskutočné ceny. Takže ako alternatíva za Exoto môže byť. Ja som rád, že ho mám.
Díky za fotografie a srovnaní.
Včera byl u mě kolega, také sbírá modely a shodli jsme se, že když se člověk dívá na modely, tak jako já, z cca 3m, (vzdálenost "sedačky" od vitrín) tak je to HLAVNĚ jen o vnitřním pocitu, jinak je jedno, zda je to "kovák", "resin", otevírací, či neotevírací model, BBURAGO či exoto.
Ty mé dvě "pětsetdvanáctky" od Hot Wheels, nejsou také žádná sláva, ale ve finále jsem rád, že je mám, takže s Tvým názorem v podstatě souhlasím, jen ta cena, kdyby byla okolo 2000,-Kč, tak by to byl asi solidní kompromis s kvalitou modelu.

racing18

Příspěvek od racing18 »

z posledních...
FERRARI LaFerrari (F150) 2013-Mattel-Elite
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“