WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: WRC - není co víc dodat
No mě se tam nezdají ty zadní disky,ale nehledal jsem origo dobové fotky,tak nevím,kdyžtak doplňte někdo pokud jste hledali, zda jsou kola správně.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Toníku, disky jsou správně Jen mohly být ještě naznačeny středy kol.
Zato to vykompenzovali nápisy Michelin.Ty by tam ovšemže být neměly.
-
Ikdyž,na té fotce co jsi sem dal,ty gumy vypadají celkem vysoké,tak je asi budeme muset skousnout i s tím popisemracing18 píše:Zato to vykompenzovali nápisy Michelin.Ty by tam ovšemže být neměly.
Kuriozita od JK Design na bázi AA.
Porsche 924 GTS_Roehrl-Geistdoerfer_Hunsrueck Rallye 1981_based on Autoart-1:18 - limited edition 1 of 5pcs - JK Design
Skutečnost.Tady se otevírá realizace spíše pro OttOmobile.
Porsche 924 GTS_Roehrl-Geistdoerfer_Hunsrueck Rallye 1981_based on Autoart-1:18 - limited edition 1 of 5pcs - JK Design
Skutečnost.Tady se otevírá realizace spíše pro OttOmobile.
-
je to ale té realitě docela dost vzdálené bych řekl
V prevední 1:43 Spark. Každý si to robí po svojom....
-
To určitě ano,ale když se podíváš na tu dobovou fotku co sem dal Jirka,tak i ten Spark je v tom případě totálně špatně,pochopím když nedohledáš špatně viditelnou reklamu,že ji tam nedáš,ale mít je viditelně a dát je uplně jinak než byly, nebo nedát vůbec ........?
Občas se tu řeší maličké detajly a tady je to dost úlet podle mně.
Občas se tu řeší maličké detajly a tady je to dost úlet podle mně.
A nebude to náhodu tím, že porovnáváte jablka s hruškama???? Tenkrát byla jiná doba a auto vypadalo na každé soutěži trošku jinak. Origo fotka je z Metz rally. To je trošku něco jiného než Hunsrück
Já si myslím, že to docela trefili. Použitelnou fotku jsem nenašel, ale video je zde (minuty 1:20 ; 2:04 ; 3:08 ; 3:58)
https://www.youtube.com/watch?v=STdLJ0iN9v0
https://www.youtube.com/watch?v=STdLJ0iN9v0