Veletrh Nürnberg - sbírka
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Veletrh Nürnberg - sbírka
Tak já už mám taky vybráno a na rozdíl od jiných jsem celkem spokojený
Kdo chce si vybere vždycky.Ta brněnská 130 rs se mě zdá designově zajímavější.Jak jsem včera zjistil Spark má kromě Martini dělat taktéž Betu MC v atraktivní modrobílé kombinaci rovněž z LM.Tady bude těžká volba.Nejvíc se těším na OttOvu 911-ku a taky na dlouho očekávanou Z4 od PMA.Pokud bude z ABS plastu,tak doufám,že cena bude celkem schůdná,ne jako u okruhového mercedesu nebo u opelu (5-6000,-).
u mňa dúfam že : Autoart : 4C a S4 Stradale a Bburago : California
modrý Mondial, pekný Mondial
Já jsem taky spokojený, z letošního veletrhu bych chtěl cca kolem 4 modelů, což je akorát. Spíš se vždycky bojím, aby se mi tam nelíbilo třeba 10 modelů a víc, protože to bych musel třeba taky na polovinu z nich zapomenout
Sbírka modelů Citroën
Tak za mě stejně jako loni velká slabota, uvidíme co kdo vydá mimo...
Norev nic nového
Solido nic nového
BoS a Metal18 nebyl
pouze OTTO jeden již avizovaný a jedna novinka....
OTTO
OTTO
Solido další barevná verze
Norev nic nového
Solido nic nového
BoS a Metal18 nebyl
pouze OTTO jeden již avizovaný a jedna novinka....
OTTO
OTTO
Solido další barevná verze
Sbírka modelů Citroën
I když jsem neočekával, že letošní Norimberk pro mě přinese něco, co budu chtít zařadit do své sbírky, tak se přece jen našly 2 kousky, které bych si chtěl pořídit.
A ještě za mě určitě poděkování BaRTovi za výborné zpravodajství z Norimberku.
Jo a ještě jeden, i když to není úplně novinka z Norimberku, objevil se těsně před Norimberkem.
Ale v tomto případě budu muset nejdřív nějak rozchodit tu cenu, takže ještě uvidíme....
A ještě za mě určitě poděkování BaRTovi za výborné zpravodajství z Norimberku.
Jo a ještě jeden, i když to není úplně novinka z Norimberku, objevil se těsně před Norimberkem.
Ale v tomto případě budu muset nejdřív nějak rozchodit tu cenu, takže ještě uvidíme....
Neslibovali náhodou v CMC, že Bergrenner bude pouze v jediné nečíslované variantě?
To nevím, jestli to slibovali.
Mě nečíslované už nezajímají, měl jsem jich několik ( MB W25, W125, W154, W196, W196R, AU C i D) a všechny jsem už prodal.
Myslím, že se dalo čekat, že se objeví číslovaný a já jsem moc rád.
Mě nečíslované už nezajímají, měl jsem jich několik ( MB W25, W125, W154, W196, W196R, AU C i D) a všechny jsem už prodal.
Myslím, že se dalo čekat, že se objeví číslovaný a já jsem moc rád.
cenu pokud je kvalita stejně dáš...
dík za pochvalu
dík za pochvalu
Sbírka modelů Citroën