Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Matěj
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Matěj »

lazard píše: Modely V8 Supercars od CC jsou urcite nadprumerne kvality, ale proc jich kupujes tolik? Nejaky V8 Supercars falcon nebo commodore bych si koupil taky, ale po jednom a rozhodne bych dal spise prostor pro zavodni ATCC klasiku (jak taky davam), klavne, kdyz jich ted CC dela a bude delat hodne.
To se ti Dušane jenom zdá. :) Kupuji jen 1 závodníka z týmu. Mohl bych i oba.Ale je to zbytečné z důvodu místa a peněz.
Klasiku si také občas koupím, ale jak tu píše Sváťa , jsem ulítlí :lol: spíše na novější ročníky.
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Citroën C4 F 1930 červený civilní furgon

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

z ebaye BMW M3 GTR od UT-model,na který jsem měl políčeno už hodně dlouhou dobu a konečně se zadařilo :D
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

NEO JAGUAR MK9 1960.
Resinový model,u kterého jsem se dlouho rozmýšlel,zda ho koupím.Neo vyrobilo 3 barevné varianty a tato krémová varianta se mě zalíbila nejvíc.Co se týká detailů karoserie,tak je vše provedeno do skvělých detailů a model mě příjemně překvapil.Už podle fotek je vidět,že Jaguar vypadá spíše jak skutečné auto,než model.Akorát,co mě trošku vadí,tak plastová sedadla,i když na první pohled to vypadá,jak kůže.A potom podvozek,který je nepatrně lepší,než u modelů OttO.
Ale u resinových modelů to bývá běžné.Pokud to porovnám se svými modely ve sbírce,tak je to jeden z nejvice realistických modelů a vůbec nelituji,že jsem ho pořídil.A pro odpůrce resinů-hlavně že je to 1/18 :D
Obrázek
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

krásný aristokrat
Sbírka modelů Citroën

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Panejo, to je krásný model :o .Gratuluji ke koupi.

P.s.:Co je tak závadného na resinu, že ho někteří odmítají koupit?Zpracováním se zdá na velmi dobré úrovni, troufnu si říct že některé detaily na karoserii by ani tak nešli zpracovat na kovu jak na resinu.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dík Ondro,
některým sběratelům vadí,že je to neotvírací model ;)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Je to plastový model který je dnes nastříkán akrylátem... tj většina z nás má modely ráda kovové :-) sice je to na výrobu, přesnost i možnost detailů náročnější (z plastu uděláš tenčí a přesnější výlisek) ale prostě kov je kov...

Neotvírací jsou i kovové modely (AA běžně)
Sbírka modelů Citroën

marklukes

Příspěvek od marklukes »

BaRT píše:Je to plastový model který je dnes nastříkán akrylátem... tj většina z nás má modely ráda kovové :-) sice je to na výrobu, přesnost i možnost detailů náročnější (z plastu uděláš tenčí a přesnější výlisek) ale prostě kov je kov...
Hodně kovových modelů má dnes spoustu plastových částí. A na pohled není poznat jestli je model z plastu nebo z kovu. Na druhou stranu jsem si na ebay koupil jen tak pro radost Yesteryear Y1a Allchin Tractor - je celý 100 % kovový včetně kol a má své kouzlo.

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Velmi pekny rezin, pekna kupa. Skoda, ze tie nove Porsche pre Spark neurobilo NEO.
Na pohlad kvalitativne inde ako Ottomobile, ale pre OTTO hra zasa niekolkonasobne nizsia cena, co z neho urobilo ihned vypredany a v podstate nedostupny tovar.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“