Ferrari
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ferrari
to si fakt myslíš že z tých 5000 kusov nebudu žiadne na predaj? nebuď smiešny
modrý Mondial, pekný Mondial
Sice jsem je objednal s nějakým tím spožděním a ta původní cena byla mezitím mírně navýšena.Teď to chce hlavně klídek a doufat,že snad do jara možná dorazí pokud se dříve neobjeví u našich zavedených prodejců.
No připadáš mě poněkud naivní.Jelikož je to poslední Mattel 1/18 a mezi sběrateli propukla davová histerie,tak to asi bude dost těžko k sehnání. A pokud ano,tak ty prachy,za který se to bude prodávat, asi nedáš.Stevko86 píše:to si fakt myslíš že z tých 5000 kusov nebudu žiadne na predaj? nebuď smiešny
no tak 100-120e by som za tie modely dal, ale to už je u mna horná hranica ...ma hlavne serie že kvalitou sa k tej cene neblížia ani zďaleka...aj s pôvodnou 458 bol problém s cenami, a už sa objavujú za lepšie ceny...ja som za žltú dal 120e a myslím že to je dobrá cena...a s tymi poslednými HWE to bude tak isto, veľa ľudí ich kupuje po 2 a viac kusov len kvôli opätovnému predaju tak časom ich pustia do sveta a potom budú lacnejšie (na FB bola fotka ako jeden kúpil 48 kusov LaFerrari v červenej len aby na každom zarobil 15e )...tie modely nie sú vzácne ani náhodou, sú len momentálne predražené
problém je v tom že v súčasnosti nie je vzácne absolútne nič čo sa týka modelov...oni síce spravia resin v 1000 kusovej sérii, ale potom príde ďalšia farba alebo iné disky, prototypy, plain body a tak...aj BBR ti napíše že 48 kusov limit na jednu farbu, a vydá model v X najčudnejších exotických farbách ...ja chápem že chcú žmýkať formy na max, len ceny aké si dávajú to je fakt sila (hlavne v porovnaní s kvalitou)
som zvedavý ako to bude keď vydám Osellu v 30 kusovom náklade, lebo žiadna druhá séria nebude či niekto kúpi viac kusov len kvôli lakomosti alebo že vôbec nepôjde na odbyt
som zvedavý ako to bude keď vydám Osellu v 30 kusovom náklade, lebo žiadna druhá séria nebude či niekto kúpi viac kusov len kvôli lakomosti alebo že vôbec nepôjde na odbyt
Cenu určuje především poptávka a s tím prodejci kalkulují.
Ono a i těch 100- 120 je za takový model celkem dost. Původně jsem myslel, že začnou tak od těch 100 éček,jak u LaFerrari.Ale těch 150 jsem taky nezkousl a koupil jsem pár kusů jen pro kolegy sběratele,kteří byly ochotní i tuto horentní sumu akceptovat. Jinak mě ta žlutá vyšla na 70 Euro, a to proto, že jsem ji kupoval hned, jak vyšla.Stevko86 píše:no tak 100-120e by som za tie modely dal, ale to už je u mna horná hranica ...ma hlavne serie že kvalitou sa k tej cene neblížia ani zďaleka...aj s pôvodnou 458 bol problém s cenami, a už sa objavujú za lepšie ceny...ja som za žltú dal 120e a myslím že to je dobrá cena.
Na Modelcars je Spec.za 200.Zatím nejvíc co jsem viděl.
Se jen směju...
A k tomu ta filmová kráska Nikiho Laudy, to by chtělo taky vyšroubovat, ne?
Vždyť oni už přece nemají vůbec žádnou motivaci dělat kvalitní modely, s Bburagem na obzoru to stejně pobláznění sběratelé skoupí za horentní sumy tak jako tak. Jsem svoji kolekci HW Elite Ferrari protřídil a pořádně ořezal kvalitativně odspoda... a teď bych si za ty peníze měl jako koupit tyhle silně maistoidní výtvory? Slícování, jemnost detailů na karosérii atd..., co už je vidět jen z těch fotek třeba na Modelissimu. Tímto bych si měl zaneřádit skupinku takových krasavců jako jsou třeba 599XX, FF, 458GT2, 599GTO, FXX a pár dalších? PROČ? Protože mi to zrovna naservíroval nějaký Mattel? Cožpak to může stát pohromadě s další italskou kolekcí - Lamborghini od AA? Nemůže, děkuji, nechci.
A k tomu ta filmová kráska Nikiho Laudy, to by chtělo taky vyšroubovat, ne?
Vždyť oni už přece nemají vůbec žádnou motivaci dělat kvalitní modely, s Bburagem na obzoru to stejně pobláznění sběratelé skoupí za horentní sumy tak jako tak. Jsem svoji kolekci HW Elite Ferrari protřídil a pořádně ořezal kvalitativně odspoda... a teď bych si za ty peníze měl jako koupit tyhle silně maistoidní výtvory? Slícování, jemnost detailů na karosérii atd..., co už je vidět jen z těch fotek třeba na Modelissimu. Tímto bych si měl zaneřádit skupinku takových krasavců jako jsou třeba 599XX, FF, 458GT2, 599GTO, FXX a pár dalších? PROČ? Protože mi to zrovna naservíroval nějaký Mattel? Cožpak to může stát pohromadě s další italskou kolekcí - Lamborghini od AA? Nemůže, děkuji, nechci.
http://www.smallcars.cz/osobni-auta/199 ... -1-18.html
Tohle už je naprostá šílenost ba přímo zhovadilost a doufám,že tu pěkně dlouho vydrží.
Tohle už je naprostá šílenost ba přímo zhovadilost a doufám,že tu pěkně dlouho vydrží.