Vady na modelech
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Vady na modelech
na 512TR nemáš problém? tak to si asi jeden z mála...tá je nekvalitou preslávená ...mne prišla s poloodpadnutymi spätnymi zrkadlami a vadami vo farbe
ináč mohutný paint rash mám na tmavomodrom Citroene C6 od Norevu...celú strechu by trebalo preleštiť ale na to som sa ešte neodhodlal...predavajuci mi to nejak "zabudol" povedať ked mi ten model predával iba za 25 eur
takže díky za post, viem na ktorom modeli začnem leštiť Tamiya pastami
ináč mohutný paint rash mám na tmavomodrom Citroene C6 od Norevu...celú strechu by trebalo preleštiť ale na to som sa ešte neodhodlal...predavajuci mi to nejak "zabudol" povedať ked mi ten model predával iba za 25 eur
modrý Mondial, pekný Mondial
jj - zkusím dát pozorBaRT píše:na ty světla opatrně ať ti nezustane v ruce.
Nestraš Stevko86 --
kontrola tmavě modrá Citroën C6 Norev u mě v pořádku
kontrola tmavě modrá Citroën C6 Norev u mě v pořádku
Sbírka modelů Citroën
Až se nám rozpadnou kováky,tak ještě že nám aspoň zůstanou ve sbírkách ty resiny......hurvajs píše:Když to tady tak čtu, chce se mi z těch výrobcu zvracet. Člověk dá za model nemalé peníze a nakonec ho vymete z vitríny na lopatku
to je hodně tvrdé Sváťo, u resinu mam strach z těch oken...
já už rozšířil sbírku o Polistil 1/25 když přežil 20let tak už přežije všechno
já už rozšířil sbírku o Polistil 1/25 když přežil 20let tak už přežije všechno
Sbírka modelů Citroën
To mi veľká zbierka neostane...sva57 píše:
Až se nám rozpadnou kováky,tak ještě že nám aspoň zůstanou ve sbírkách ty resiny......
Keď sme u resinov, tak ceny niektorých resinov od BBR a MR sú úplne mimo realitu. Pár kusov od nich mám, ale kvalitou sú na tom rovnako ako TRL za 100€. A ako napísal Bart, tak nikto netuší, čo to spraví za pár rokov.
Ešte som si ju poobzeral a je fakt ok, zatiaľ.Stevko86 píše:na 512TR nemáš problém? tak to si asi jeden z mála...tá je nekvalitou preslávená ...mne prišla s poloodpadnutymi spätnymi zrkadlami a vadami vo farbe
S tou Testarossou jste mě dostali...pořád jsem se po nějaké poohlížel...teď jich asi bude pár na prodej Nevíte jestli to trápí i bílou high-end? Kyosha mám doma jen dvě - Lambo Urraco zatím zdravé a Smart ForFour, ten má značný paint rash na černém skeletu.
Mno a jediným výrobcem ve sbírce, u kterého jsem zatím nezaznamenal žádnou technologickou vadu, je Highway61.
Mno a jediným výrobcem ve sbírce, u kterého jsem zatím nezaznamenal žádnou technologickou vadu, je Highway61.
Jen tak mimo mísu - před časem jsem se bavil se známým, který nesbírá modely, o těchto procesech samovolného rozkladu a on se na mě tak nezaujatě podíval a zeptal se - a ty sis myslel, že ty modely budeš mít na celej život? ...tak já nevím, asi už i modely budou spotřební zboží se stanovenou životností