Modely Spark
-
Modely Spark
Jaká je úroveň modelů Spark v 1/43? Je třeba vyšší než u Minichampsu, Ixu nebo Norevu? Zájímá mne to v souvislosti s tou slevovou akcí, co je ve Fox Toys. 590 Kč za 1/43 je (v mých osobích kritériích) cenou celkem vysokou, nicméně se mi celkem dost zamlouvá tahle S 600 - (nefunkční link odstraněn adminem)
Re: Modely Spark
Spark když se povede, je rozhodně lepší než Minichamps. S Ixem bych je vůbec nesrovnával, Ixo si často vyhraje s detaily, ale rozměrově jsou mimo.
Spark , když se povede, .............jenže občae se i nepovede Např. Aston Martin DBS v obou provedeních je výborný, jeho příbuzný Aston Martin V8 toho moc netrefili. Mercedes jsem in natura neviděl, nezbývá než doufat, že patří k těm povedeným
Spark , když se povede, .............jenže občae se i nepovede Např. Aston Martin DBS v obou provedeních je výborný, jeho příbuzný Aston Martin V8 toho moc netrefili. Mercedes jsem in natura neviděl, nezbývá než doufat, že patří k těm povedeným
Modely Spark sú super ale vadí mi, že sa nedajú pohybovať kolesa a tým sa stava stacionárnym modelom. Osobne mám Alfu romeo 33,2 coupe pininfarina /na obr./ a Alfa romeo Carabo. Môžem povedať, že sa výrobca vyhral s detailami už len mali dotiahnúť tie kolesa.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
-
A ty nepohyblivý kola jsou takovej problém? Snad si s tim něchtěl za dělání "vvrrrrr, vrrrr, brum, brum" jezdit po podlaze.
Fricoolinek píše: A ty nepohyblivý kola jsou takovej problém? Snad si s tim něchtěl za dělání "vvrrrrr, vrrrr, brum, brum" jezdit po podlaze.
To určite nie za čo ma máš ide o to, že pohyblive kolesa dokaže vyrobiť minichamps, autoart.... tak prečo nie oni keď už porovnávame tieto značky. Ja to považujem za mínus u modelv spark.
Problém je že někteří výrobci to řeší pomocí osiček které pak neumožňují udělat spodek dle reálu protože auto má kola na ramenech..
Sbírka modelů Citroën
Spark v 1/43 patří určitě mezi top značky, porovnával jsem jejich modely Porsche 356 se stejnými modely od PMA Minichamps a Spark byl propracovanější a to se mi PMA taky líbí.
A taky souhlasím, Ixo se s nimi srovnat nedá a ani Norev nedosahuje takových kvalit.
A taky souhlasím, Ixo se s nimi srovnat nedá a ani Norev nedosahuje takových kvalit.
No jo, ale Spark je z resinu a ostatní uvedené značky jsou z kovu. A na "umělý hmotě" je jednodušší propracovat detaily než na "železe".
Naprostý souhlas s předchozími řádky. Mám jeden model - MG Lolu z Le Mans a srovnávat se dá tak s modely od BIzzare, což jsou také resiny. Takže za sebe mohu doporučit.
http://modely-32.webgarden.cz/ - můj web o modelech
to je fakt, to tady nezaznělomarklukes píše:No jo, ale Spark je z resinu a ostatní uvedené značky jsou z kovu. A na "umělý hmotě" je jednodušší propracovat detaily než na "železe".