"Ameriky"
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: "Ameriky"
Další zajímavý přírůstek do kolekce Mustangů - žlutý saleen convertible. Díky Sváťo
Challenger od Highway61...to bylo překvápko ho ještě někde najít a dokonce v mojí oblíbené barvě Zpracováním typický Highway (včetně značné hmotnosti), sice se netočí kardanka, ale kvalita bez poskvrnky
Vida, nový přírůstek z rodiny fox body, ty já vážně můžu - 1993 LX coupe od GMP-ACME. Zatím předobjednávka, model by se měl objevit v dubnu
Asi na to máme rozdílnej názor.Nejhezčí Mustangy byly 1. generace.
Neříkám, že první generaci Mustangu nemám rád, naopak. Vlastně mám rád všechny včetně druhé z let 74-78, ale tady ta třetí mě přitahuje nějak nejvíc a velikou zásluhu na tom má nepochybně product placement, Jake and the fatman vyplnili značnou část mého dětství Na druhou stranu je fajn, že fox body Mustang nemá toliko příznivců jako předchozí generace, alespoň malá šance že v budoucnu nebudou ceny tak vyšroubované abych si taky jednoho nekoupil...pokud je dřív hybridůchtiví Američani nenechaj skoro všechny sešrotovat
Jelikož jsem fandou sportovních aut,tak tady ta 3 . generace mě nic neříká-je pro mě taková neslaná.nemastná. Ale pochopitelně je to věc názoru.
Myslím že svou filozofií se neliší od prvního Mustangu, pořád je to secretary car, který v základní verzi může dobře sloužit na dojíždění ze satelitu do práce a zároveň se zajímavějším motorem bude snem mladých řidičů, jen se tváří tak nějak přívětivěji než ty předešlé typy. Jaký je to krásný protiklad dnešní doby, kdy se všechna auta musí "mračit". Každopádně rozhodně ti nechci brát tvoje přesvědčení, mě by zase nikdo nedonutil, aby se mi zalíbilo stvoření jako Lambo Veneno, Gumpert Apollo a podobné
Gumpert Apollo se mě zrovna taky moc nelíbí a Veneno budu pořizovat proto, abych měl ty lamba tak nějak v kupě. Ale upřímě i tak je to úplně jiná liga než nějaký Mustang. Ale naše rozdílné názory jsou dány naším zaměřením. Ty jsi spíš zaměnřený na běžnější auta,popř MPV. kdežto já jsem spíše v tomto excentrik.
Takže mě už vlastně běžná auta ani moc nezajímají.
Takže mě už vlastně běžná auta ani moc nezajímají.