Jirko to jo. Taky jsem nad ním tehdy přemýšlel, že ho vezmu, ale měl bych pak zbytečně dva Loeby ze sezony 2013.racing18 píše:Libore ten už tam je skoro týden a kdo ho chtěl už ho dávno má takže přichází s křížkem po funuse.
WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC - není co víc dodat
...na první pohled.Rozdíl v obou měřítkách je obrovský.Roehrl byl přitom čahoun.Já bych to takto za každou cenu nekombinoval.
Rally Monte Carlo 1977- LANCIA STRATOS vs. SKODA 130 RS
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato tak ses taky dočkal. Krásné foto
Při bočním pohledu se zdá jakoby se nejednalo o totožná měřítka.Při tom Stratos je krátká motokára cca 3,8 m délky zatímco stotřicítka má pár decimetrů přes 4 m.
Myslel jsem,že ještě letos doplním sbírku jenže těch pár kousků co sem tam bylo na shopech se zanedlouho vypařilo.hurvajs píše:Jirko taky bych ji bral, v těchto barvách.
Jinak již v eshopech Lancia 037 'Martini' Monte Carlo 1985 - H Toivonen - KYOSHO
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko no zatím ji neměli ani na velkých e-shopech, z tradičních shopu jsem ji viděl jen na modelcarworldu