Přesně tak.T603 píše:Letáček je v příloze BMW 1602
Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
A Rumuni se mají, ti maji BMW dvoulitra. I ve skutečnosti jde o stejné karoserie (nefunkční link odstraněn adminem)
V letáku tedy píší, že zvláštní číslo bude možné koupit jen v trafikách? To pak bude boj, já mám zkušenost, že trafiky už moc kultovky neberou, tak asi bude Tatraplán špatně k sehnání.
Vďaka za info, páni. A budúcu stredu by malo byť v rumunských kultovkách Daewoo Espero, na to sa tiež teším.
já jsem na tom stejně jako všichni předplatitelé, takže leták jsem neviděl. Mohl byste sem někdo dát další info nebo scan letáku. Díky
... by mně zajímalo. proč ten bavorák má každý dveře jiný, u spolujezdce trojúhelníkovou větračku, u řidiče ne. Každopádně to vypadá blbě...
Blbě to sice opravdu vypadá,ale ta "větračka" je u modelu vymalována na skle,které na levé straně jaksi chybí,takže nemá být na čem vymalovaná.Takto to čínští soudruzi vyrobili....Takže tomu komu se to nelíbí(i mně) nezbývá nic jiného než tento detail ignorovat,nebo okno "zasklít"(úplně,nebo částečně) a "větračku" domalovat sám....Mimochodem ani celostříbrná maska chladiče není nic moc a chce ji vystínovat.Zlepší se vzhled,ale stejně mřížkováním neodpovídá předloze....eMBébé píše:... by mně zajímalo. proč ten bavorák má každý dveře jiný, u spolujezdce trojúhelníkovou větračku, u řidiče ne. Každopádně to vypadá blbě...
Na tom letáku pro Tatraplan je uvedeno to,co už zde bylo napsáno,tj.,že se jedná o zvláštní číslo,které není součástí objednané kolekce za sníženou cenu a bude v prodeji jen na novinových stáncích od 25.8 za cenu 249,- Kč,nebo si jej lze objednat telefonicky na tel.257 312 351,nebo e-mailem: objednavky@tappa.cz za cenu 299,- Kč (včetně poštovného a balného).V tomto případě bude zásilka odeslána po úhradě složenky,která bude zaslána na základě objednávky.Nabídka platí omezeně do vyprodání zásob....
prosím, špec. číslo Tatraplán v pondelok bude platiť aj pre Slovensko alebo len pre Čechy? Ďakujem
Jenom doufám, že ten Tatraplan bude Kopřivnická verze a ne Boleslavská.
Já myslím, že to bude činská verze