Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od hurvajs »

sva57 píše:Seš mladej,staň se europoslancem a pak se to pokus prosadit :D
Svato kdyby se stal europoslancem tak by nemusel nic prosazovat,za ten plat europoslance by si mohl zaplati cokoli či kohokoliv.........myslím tím model nebo firmu která mu ho dodělá :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No vlastně máš Libore pravdu,proč by plýtval svou energií ;)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Nieco z poslednych prirastkov:
Porsche 356 A 1600 GS Carrera GT Coupe - Schuco - dilerska edicia
Porsche 917K, Winner Daytona 1970 - AA

Ozaj, diki za forum, to slovenske skoncilo ako skoncilo, a tu sa da opat nacriet do spravnej atmosfery.

Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To 917K zrovna nevypadá na typický poslední přírůstek, to jsi musel někde hodně těžce vyloudit ;) Já bych měl mít zrovna teď na cestě něco podobného - JAGUAR C Type od AA v bronzové. :)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Dali.B píše:To 917K zrovna nevypadá na typický poslední přírůstek, to jsi musel někde hodně těžce vyloudit ;) Já bych měl mít zrovna teď na cestě něco podobného - JAGUAR C Type od AA v bronzové. :)
P917K Daytona je cerstvy prirastok z ebay a Schuco som kupil na viedneskej vystave Modellbau asi pred mesiacom, kde bolo za neuveritelnu polovicnu cenu ako ide na nemeckych shopoch. Tomu sa nedalo odolat, hoci prepokladam, ze v buducnosti pojde dole z tej nemeckej ceny.

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Zdravím Tě Vlado, myslím, že jsi ten, který psal i na "Mé malé diskuzní fórum" na mých stránkách.
Jak vypadají nálepky na té Tvé 917K Daytona...ty o kterých píšeme na tomto fóru v sekci Obtisky v 1/18 ?
Na místo dalšího průhledu nad čelním sklem je jen černá nálepka? Vypadá to tak...

lazard

Příspěvek od lazard »

kde bolo za neuveritelnu polovicnu cenu ako ide na nemeckych shopoch.
Zrovna jsem Ti chtel napsat, jestli jsi opradul dal tolik prachu za ten model (mam na mysli jeho regulerni cenu napr. v Modelissimu). Za plovicni cenu bych ho vzal taky, ale jinak asi ne.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak zde je můj jediný říjnový přírůstek, asi je Vám jasné, proč jediný. Je ze Světa modelů, zásluhou pana Borského jsem nevykrvácel úplně. To nafocení trvalo, než jsem nařezal ty špalky na pozadí ;) Jinak jsem zde poprvé udělal i fotku podvozku, zde to rozhodně stojí za to. Doufám, že se u Bauera tímto nezastaví a když už mají vymodelovaný motor, masku chladiče, podvozek atd., že se dočkáme dalších Royalů, já bych si moc přál např. Roadster s karoserii Jeana Bugattiho.
Více fotek samozřejmě na mém webu v sekci Bugatti.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

opravdu krásný TOP model
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

jj dík, radost obrovská :D Nikdy jsem netušil, že bych se někdy mohl tohodle dočkat v 1/18 a ještě v takové kvalitě. To byl celou dobu fakt jen sen. Ještě prosím, prosím ten 57SC Atlantic. ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“