Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
... a kdo platil poštovné od tebe na Small ?
platil jsem to já,
stejně když jsem reklamoval u Foxe a stejně když jsem reklamoval na Svět modelů...
stejně když jsem reklamoval u Foxe a stejně když jsem reklamoval na Svět modelů...
Sbírka modelů Citroën
No a to je všechno špatně. Solidní a slušný prodejce Ti poštovný uhradí. Mezi ně bohužel automodelářské shopy působící v Česku nepovažuji.Proto taky raději nakupuji v Německu. 

Citroën 2CV 6 - 1975 (Norev)

To je pravda, francouzský Tacot mi např. dal slevu v té samé hodnotě na další nákupsva57 píše:No a to je všechno špatně. Solidní a slušný prodejce Ti poštovný uhradí. Mezi ně bohužel automodelářské shopy působící v Česku nepovažuji.Proto taky raději nakupuji v Německu.
Na jednu stranu s tebou Sváťo musím souhlasit, na druhou když všichni nakoupíme všechno v Německu (po potraviny mam Německo 50km) tak to asi nebude pro ČR to nejlepší :-/
Sbírka modelů Citroën
To co jsem psal, se pochopitelně týká jen modelářských shopů. A u nás sběratelů nákupy v zahraničí nemají na naši ekonomiku prakticky žádný vliv-je to zanedbatelné.
Zde je 900členů.
když bychom počítaly 10 000kč na rok do sbírky u člena
tak to máš 2 000 000 do státního rozpočtu na DPH + další daně jako zdanění zisku atd.
když se bavíš s CZ prodejci tak ti řeknou že toho berou méně a méně a lidé objednávají v zahraničí, takže asi tak je dost velký úbytek.
Co jen já znám lidí kteří nikdy nic nekoupily a dnes vesele nakupují na světových eshopech..
když bychom počítaly 10 000kč na rok do sbírky u člena
tak to máš 2 000 000 do státního rozpočtu na DPH + další daně jako zdanění zisku atd.

když se bavíš s CZ prodejci tak ti řeknou že toho berou méně a méně a lidé objednávají v zahraničí, takže asi tak je dost velký úbytek.
Co jen já znám lidí kteří nikdy nic nekoupily a dnes vesele nakupují na světových eshopech..
Sbírka modelů Citroën
Ty 2 mega,to není ani kapka v moři. A prodejci v CZ by se měli zamyslet nad tím,proč sběratelé raději nakupují v zahraničních shopech.Asi jsou tam pro ně lepší podmínky 

No nevím,při současném paypal kursu pomalu 29 Kč za euro to nebude s tím nákupem v zahraničí zase tak horké.