Resin modely
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Resin modely
Už vám někomu Tatra přišla? už je to 4. den a zatím nemám žádné info.
Tak snad se dočkám, psali, že pošlou i číslo zásilky, ale zatím nic. Stojí ta Tatra alespoň za to? Zatím je to můj nejdražší model, tak sem zvědavý, kvůli Tatře jsem odložil opravu spojky na autě tak snad nebudu chodit pěšky
Práve dorazila. Je to nádherný kúsok, aj keď hneď po vybalení na mňa vypadol jeden výfuk
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
No já z ní zas až tak nadšený nejsem-lišty, co mají být v chromu,jsou natřený stříbřenkou a moc se jím to teda nezdařilo. Teda musím konstatovat, že kvalitativně je OttO na tom líp. Ale na druhou stranu můžeme být rádi,že nám tu Tatřičku aspoň někdo vyrobil.
Pravda, lišty a aj výfuky by mohli byť v chróme, no moje sú aspoň podľa zbežného obzretia v poriadku. A mne to zas tak nevadí, viac mi vadí, že nie je čierna . Ale inak som spokojný . Len ma prekvapila tá váha - ťažká je jak bejk.
Já jí pak určo nafotím, jestli se jí dočkám
fotky T603 - http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?p=41287#p41287
inak, miroussm - mne poslali číslo na sledovanie balíku hneď na druhý deň
inak, miroussm - mne poslali číslo na sledovanie balíku hneď na druhý deň
Tak mě to poslali až dnes, tedy 4 pracovní dny. Takže nakonec se vešli i do toho, co mají psáno na stránkách. Zítra by tu mohla být, těším se.