Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
....jenže než aukce skončí, tak se cena přihazováním vyšplhá až někde cca 1100,- a to už je dost. Taky to sleduji.
Zravím, co vám jdou za modely z Atlasu?
Já mám
09/05/2014 IFA H6 PRITSCHEN-C/S
30/05/2014 IFA S4000 DL25 CZ/SK
Já mám
09/05/2014 IFA H6 PRITSCHEN-C/S
30/05/2014 IFA S4000 DL25 CZ/SK
Dnes přišla IFA H6 PRITSCHEN. Barevná kombinace je příšerná světle zelená+červená, jeto ještě horší jak Mates. Brrrrrrrrrr.
Zdravim.Dnes mi také dorazil model IFA H6 Pritschen a nezbývá mi než jen souhlasit s tím,že kombinace barev na tomto modelu je opravdu hrozná.Kdyby udělali kombinaci,jako je na úvodní straně letáku,mám na mysli tu modrou,bylo by to dle mého názozu super.Připadá mi ,že se motivujou někde v muzeu,cirkuse, nebo u zběratelů veteránů,kteří právě renovovali.Jako další mám model IFA S4000 Dl 25,který vypadá docela dobře.Příjde mi,že zbírám modely z bývalé NDR,protože těch modelů IFA je už na můj vkus docela dost.Nemám informace,kdy kolekce končí,ale chtělo by to změnu v podobě nějakého pěkného modelu.Možná nás Atlas něčim překvapí.
Tak mám další model Gaz 51, takže další model který budu mít dvakrát, i z Kultovek
Jen bych se chtěl zeptat jestli už někomu dorazil model ze serie Ferrari?
Jen bych se chtěl zeptat jestli už někomu dorazil model ze serie Ferrari?
Místo modelu Ferrari mi dorazila propiska s omluvou, že na tom pracují a že mám čekat
Tak v pátek mi taky přišla Ifa valník.O barevné kombinaci v duchu cirkusového vozu jsem už psal.Bohužel mají reálný vzor... Německých If je v kolekci už jedenáct i když jen sedmi typů....S tím se ale musíme smířit.Kolekce je preferenčně určena pro německý trh...
Reálný vzor je poněkud jiný, co je na modelu červené, je u skutečného auta hnědé, jenom přední nárazník je červený.ja1 píše:Tak v pátek mi taky přišla Ifa valník.O barevné kombinaci v duchu cirkusového vozu jsem už psal.Bohužel mají reálný vzor... Německých If je v kolekci už jedenáct i když jen sedmi typů....S tím se ale musíme smířit.Kolekce je preferenčně určena pro německý trh...
Chci se zeptat.Poslední model mám IFA H6 Pritschen,fakturovanej 9.5.2014.Má někdo na zákaznické strance další model?Díky.
Data uvedené u Atlasu jsou dnem odesílání, ktomu je třeba přičíst 3 až 4 týdny na doručení. Modely odeslané z Prahy(ty vrácené, méně žádané,objednané) chodí dříve. Dny kdy Fa Atlas připisuje nové modely jsou:úterý a čtvrtek, většinou kolem 19-21 hod. Já mám poslední toto: 30/05/2014 IFA S4000 DL25 CZ/SK