Lamborghini

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Lamborghini

Příspěvek od ksmotorsport »

Prostě Lamborghini.............................

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Lamborghini Countach LP5000QV - 1988 - Kyosho

lazard

Re: Lamborghini

Příspěvek od lazard »

Dobre. QV jeste nemam a porad cekam, az ho udelaji v cerne barve, coby kontrast k bilemu LP5000, ktere mam. Nemas nahodou informace, jestli nekdy bude cerne LP5000 QV?
Tak tady je muj posledni prirustek do rodiny - zlute AA Diablo VT 6.0. Mam ale problem s ruznymi odstiny zlute. Na fotkach to sice nejde videt, ale pokud dam model pod silne bile svetlo, je model vicemene dvoubarevny - predni a zadni naraznik, bocni casti karoserie pod dvermi, viko nadrze, ramy dveri a male kridlo na viku motoru maji jinou barvu. Ma s tim nekdo z Vas taky problem?
Obrázek
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Dušane, mám problém úplně stejný. Už před skoro rokem, když jsem si ho koupil, však vidíš foto z minulé zimy, jsem to tady diskutoval a zlobil se na Auto Art. Ale zastánci AA mě tady konejšili, že prý žlutá se obtížně lakuje a že vždycky lak na plastu je jiný než na kovu atd. To by musely z naší lakovny 1:1 vyjíždět samá dvoubarevná auta ;) A navíc další žluťásky od AA, třeba Porsche 997 Carrera S nebo Corvette C6 Z06 zdaleka takový problém nemají. Na fotkách mi to taky nejde vidět, ale už pohledem do vitríny to razí. Prostě to u AA zkazili natotata, lituju, že jsem si nekoupil třeba oranžovou, i když v oranžové už mám Diablo GTR, tak jsem chtěl právě žlutou.

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

To že žlutá a bílá se nejhůř lakují je pravda, to že neumí udělat podklad na plast je jejich chyba...
Sbírka modelů Citroën

lazard

Příspěvek od lazard »

Co jsem se detailne dival na ruzne fotky, tak zlute, ale i oranzove VT 6.0 maji ten problem. Problem je podle mne i s cernym VT 6.0, tam se ale neprojevuje jako jiny odstin cerne, ale jako jiny lesk barvy. Jak zminil Bart, asi AA neudelalo dobre podklad. Porad zvazuji, jestli mam model vratit (vraceni uz mam domluvene), nebo si ho nechat. Co navrhujete?

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já jsem oranžovou viděl naživo a zdaleka to tam nerazí tak moc, jako na žluté. No ale já jsem si ho nechal.

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Na modelu jsou použity dvě různé barvy.Na kov a na plast.Netrefili odstíny a ani kvalita není stejná.Problém je u všech Diabel 6.0,stačí si stoupnout pod zářivku a potom vyjít na denní světlo a hned to vidíš.V EU byli v té době zakázané akrylátové barvy.Časově se to kryje s výrobou Diabla 6.0 tak možná v tom bude ten problém.Ale nevím to na stopro.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Lamborghini Countach LP 500 R - Kyosho

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Sehnat tenhle model byl,,porod,,Dneska se prodává,když ho vůbec někdo nabídne,za cenu dvanáctiny od AA.

lazard

Příspěvek od lazard »

Na modelu jsou použity dvě různé barvy.Na kov a na plast.Netrefili odstíny a ani kvalita není stejná.
No dobre. A co kdybych ted vzal jednu nejakou zlutou barvu (nejaky revell nebo testors nebo co) a tou jednou barvou bych vse prestrikal. Predpokladam, ze by to bylo OK. Ne?
A jake mas Ty zkusenosti s prebarvovanim Tvych lamb?

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Barva musí být kvalitní.Musí dobře krýt v tenké vrstvě.Pro dobrý povrch a lesk musíš nanést dvě vrstvy.To s hustou nebo naopak moc řídkou barvou nejde.
Přelakování jednou barvou je vždy pro odstín lepší.Barvy na různý materiál,a různých výrobců, mají rozdílné složení a tím i jiné vlastnosti při lomu (odrazu)světla.Problém je s nabídkou barev.Používal jsem akryláty od PPG.Ty byly super.Ale ty barvy na vodní bázi jsou pro modelaření děsné.Musí se s nimi opatrně.Dělají silnou vrstvu,ztékají,nekrejou.Nemám je rád :D ;)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Tohle jsem stříkal ,,vodou,,asi až na třetí pokus jsem byl trochu spokojenej.Zase je výhoda,nepovede se,umyješ to vodou vysušíš a stříkáš znova.Po zaschnutí to zavřeš lakem.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“