Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Super. Zajímave, že na stránkach stale žadne Ferrari. Ani na Německých.
-
- Kontaktovat uživatele:
Autobuzul už mi taky dorazil a další na obzoru NIC.
Díky za leták, vypadá to opravdu dobře...
Autobuzul dorazil včera. Při porovnání s modelem z rumunských kultovek se liší nejen bílou střechou ale zadní čelo má kruhové světlomety ( model z kultovek má světla z Dacie pick-up). To mohli rovnou udělat mikrobus když dělali novou formu kvůli zadnímu čelu. Byl by alespoň mezi modely větší rozdíl.
Co bude jako další model taky nevím, Atlas mlčí.......
Co bude jako další model taky nevím, Atlas mlčí.......
-
Konečně mi taky dorazila hasičská IFA, pěkná, otáčecí rameno, vysunovací žebřík.
Jinak nic dalšího na stránkách taky nemám napsáno, co bude další model, nějak jim to teď vázne.
Jinak nic dalšího na stránkách taky nemám napsáno, co bude další model, nějak jim to teď vázne.
twor70 už ti přišlo Ferrari?
T603 - já ho zatím ani neobjednával, ale někdo na FB psal, že má datum u Ferrari 18/4/2014
Po měsíční přestávce mi konečně naskočil další model IFA H6 PRITSCHEN . Další LKW z DDR.....
Já mám napsanou Ifu H3 taky.Z názvu je jasné ,že to je valník,ale vůbec netuším ,jak model vypadá (předlohu znám) Po Staru 20,Gazu 51 a požárním žebříku Ifa S4000-1 DL25,je to tedy další model následující po Tatře 141,kterou jsme považovali za poslední model kolekce.Ifa H6 je i v přehledu modelů vydaných v Německu(jako poslední),ale stejně jako Star 20 a Gaz 51 je bez obrázku.Star a Gaz jsou ale známé z polské edice Kultovních aut.Upřímně řečeno byl bych raději kdyby další v řadě,který mě přišel byl požární žebřík,než tento model.Gaz 51 pak nechci vůbec,už ho mám.Taky mě štve,že v lednu jsem měl napsaný valník Robur,který mám napsaný stále ,ale doposud nepřišel(údajně nebyl na skladě),ale přesto ho mám psaný,jako nezaplacenou položku!!!!
ako daľší sa v nemeckej kolekcii objavil Barkas B 1000 3TB.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Obrázky sa dajú jednoducho nájsť na nete.
Tú vyššie spomínané modely z Atlas série:
Star 20
IFA H6 Pritsche
GAZ 51
IFA S4000-1 DL25
Obrázky sa dajú jednoducho nájsť na nete.
Tú vyššie spomínané modely z Atlas série:
Star 20
IFA H6 Pritsche
GAZ 51
IFA S4000-1 DL25