Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porsche
Exoto 1/18 - 1973 Porsche 917/30 Can-Am Winner -Mark Donohue - Bonus Rolling Chassis - další z pokladů, který se mi dostal po letech do sbírky, přestože už jednu 917-ku od Exota doma mám, znovu mě ohromily detaily zpracování všech částí modelu, škoda že se výrobci stále více upínají na resinové "skořápky", tahle rozebíratelná klasika je prostě něco úžasného!
Nádhera.Dlouho jsem tento model plánoval koupit,až už nebyl k dostání za rozumné peníze.
A ty resinové skořápky......Divím se,že to někdo kupuje.Já to považuji za podvod na sběratele.Za stále vyšší ceny se nám v těchto "modelech"nabízí zlomek toho,co před 5 - ti lety.Není poptávka,nebude nabídka.To je celé.
A ty resinové skořápky......Divím se,že to někdo kupuje.Já to považuji za podvod na sběratele.Za stále vyšší ceny se nám v těchto "modelech"nabízí zlomek toho,co před 5 - ti lety.Není poptávka,nebude nabídka.To je celé.
Divit se můžeš. Ale nebýt resinových modelů,tak ve své sbírce nebudu mít takové skvosty jako Moby Dick-3 verze, 935 K4, Matry MS 670 atd.
Souhlasím s Lubošem. Jen pěkná skořápka bez vnitřností nedělá repliku replikou.
To je jen věc autorských práv.sva57 píše:Divit se můžeš. Ale nebýt resinových modelů,tak ve své sbírce nebudu mít takové skvosty jako Moby Dick-3 verze, 935 K4, Matry MS 670 atd.
Pravdu máte, vážení kolegové sběratelé, oba - modely bez otevíracích částí, u kterých může člověk jen tušit, co je uvnitř, jsem zprvu taky odmítal, ale na druhou stranu čekat, až třeba Autoart nebo někdo další ze "staré školy" vyrobí třeba tu 935 K4 a další skvosty .... to bychom se asi nedočkali
Když už jsme u těch replik,tak by mě zajímalo,co Ty máš vlastně za kováky ve sbírce.U většiny těchto modelů po kouknutí se pod skořápku aby se člověk červenal.Delaney píše:Souhlasím s Lubošem. Jen pěkná skořápka bez vnitřností nedělá repliku replikou.
Takže občas je lepší jen pěkná skořápka než otevírací paskvil.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas se Svatou. Každý má jiné priority. Pro mě je taky nejduležitější model z venku, nebo jak tady někdo píše ta skořápka než otevírací s 2mm spáry a chudými vnitřnostmi.
Takovýhle model zachraňuje pouze perfektní zpracování.Mít ho např.od Norevu tak nevím co by na něm bylo zajímavého.Můj názor.
To co vy všichni tady okolo, Exota, GMP, CMC, Autoarty a Minichampsy, jo a Kyoshosva57 píše: Když už jsme u těch replik,tak by mě zajímalo,co Ty máš vlastně za kováky ve sbírce.U většiny těchto modelů po kouknutí se pod skořápku aby se člověk červenal.
Takže občas je lepší jen pěkná skořápka než otevírací paskvil.