IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

To fakt netuším, řekl bych v řádech tisíců. Beru to z toho, že některé limitované edice třeba 3000 kusů visí u některých prodejců třeba pěkně dlouho. Samozřejmě záleží, kolik prodejce odebere, ale mám z toho cca řádovou představu. Možná úplně mylnou.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak mi přišel mail od IXA s novinkami. Tu dark blue nějak nevidím :-(
Obrázek

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hmmm, to je divné a to ještě IXO aktualizovalo stránky a tam je dokonce ještě v té původní kombinaci. To jsem fakt zvědavý, co mi vlastně přijde ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Asi jsem se unáhlil, psal jsem panu Peresovi a odpověděl, že se jedná o starý obrázek.
Je samozřejmě otázka, proč IXO dává do mailů registrovaným uživatelům a na web staré obrázky o to ještě v různých verzích. Takže asi skutečný vzhled uvidíme až doma po vybalení balíčku; to bude přakvapení :-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Zvláštní, asi uvažujeme moc po evropsku :D

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Mají slevy i ve Světě modelů, přemýšlím o starším modelu Duesenberg SSJ (červenočerný). Máš ho? Můžu se zeptat, jaký z něj máš dojem (já ho naživo neviděl)? Dík.
Jo a ještě jedna zajímavost - v sérii Altaya - Francouzská auta vychází T41 Weymann. Opět ve žluté, stejně jako v původní sérii Altaya. Jsem zvědav, jakou barevnou kreaci vymyslí pro IXO MUSeum.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Duesenberg SSJ mám a taky jsem ho kupoval dodatečně. Červeno-černá barva mu moc sluší a je to fakt hezký model. Určitě doporučuji koupit :) O Weymannu vím a myslím, že jim nějakou barvu doporučíš :D Žlutou chtít nejspíš nebudou.

Stanley

Příspěvek od Stanley »

By ma tak zaujímalo, že akú majú u Ixa filozofiu preberania časopisových modelov do "riadnych modelových zberateľských sérií" typu CLC, resp. Ixo Museum, t.j. či všetky altayovsko/eaglemossácke veci paušálne časom prejdú do riadnych ixo sérií alebo len niektoré a časovo úplne disharmónne, lebo mám taký dojem, že vždy z aktuálne bežiacej časopisovej série niečo preberú a na zvyšok akoby zabudli... :? Tak potom niet šance, že niektoré veci napr. z brazílskej série deAgostini (obdoba našich kultoviek) sa do riadneho sortimentu IXO ani nikdy nedostanú ??

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No tak IXO dalo na web aktuální obrázek Napoleona. Sice by se dalo ještě diskutovat o drobnostech jako je tvar disků kol, barva volantu a podobně, ale ve srovnání s tím, co měli v Norimberku je to nebe a dudy: MODRÉ BOKY, zmizela červená z karosérie, kol a dokonce i z polstrování interiéru... Doufám, že fotka na webu je už reálná a moc nezkresluje ... už se nemůžu dočkat až bude doma :-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Viděl jsem, je to super :!: Už prý jsou v Praze a tak čekám balíček každým dnem :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“