Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Tak střešní box 1:43 stojí skoro 700. To je tedy pěkná pálka, kdybych si připlatil tak mám box v měřítku 1:1
(nefunkční link odstraněn adminem)
Já tam vidím 899.
Ano 899 stojí celý model, od této částky jsem odečetl cenu Fabie Combi a uvedl jsem pouze cenu toho boxu
Jo vypadá to,že si ze sběratelů u Abrexu dělají prdel.Podobně to bylo u pohřební Š 1203,ke které(jinak nijak neupravené) dali na bok (a pouze na jedné straně) dva namalované věnce(Plus model) a hned se cena znásobila..... Abrex není sám,dělá to i Fox Toys s běžnými (a spíš levnějšími) modely,který doplní nějakou drobností a cena je násobná...Jen mě udivuje že jsou tací,kteří toto koupí....Asi na to mají.Já ne, a i kdyby jo,tak ne.
Tak Abrex vydal nový ceník:
http://uloz.to/x8YuyyQT/abrex-novy-cenik-pdf
Milí přátelé,
rádi bychom vás tímto informovali o připravovaných změnách.
S ohledem na celosvětově stále se zvyšující výrobní náklady jsme, bohužel, nuceni zvýšit také naše prodejní ceny. Abychom vám tuto skutečnost alespoň trochu zpříjemnili, garantujeme vám možnost nákupu za stávající ceny až do 30. 6. 2014.
Od 1. 7. 2014 pak dojde k přerozdělení jednotlivých modelů do nových základních cenových skupin. Seznam cenových skupin najdete v přiložené tabulce.
Pevně doufáme, že se i nadále budete společně s námi těšit na nové modely, které pro vás připravujeme.
Váš Abrex s.r.o.
http://uloz.to/x8YuyyQT/abrex-novy-cenik-pdf
Milí přátelé,
rádi bychom vás tímto informovali o připravovaných změnách.
S ohledem na celosvětově stále se zvyšující výrobní náklady jsme, bohužel, nuceni zvýšit také naše prodejní ceny. Abychom vám tuto skutečnost alespoň trochu zpříjemnili, garantujeme vám možnost nákupu za stávající ceny až do 30. 6. 2014.
Od 1. 7. 2014 pak dojde k přerozdělení jednotlivých modelů do nových základních cenových skupin. Seznam cenových skupin najdete v přiložené tabulce.
Pevně doufáme, že se i nadále budete společně s námi těšit na nové modely, které pro vás připravujeme.
Váš Abrex s.r.o.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Za tu jejich kvalitu?? nou koment
Souhlasím, že při dané kvalitě je to docela blbý vtip.
Žasnem, čo stvárajú a to pri tej ich kvalite majú odvahu ako Hrdina z Drtína preudatný - a to pri tom všetkom, že si asi výrobu automodelov pomýlili s grafickou dielňou (potlačové novinky). Pořád "je jim něco líto", ale pritom "připravují / momentálně pracují na množství novinek". Ak to tak ďalej pôjde, príde Veľky KRACH !!! (opak Big-bangu...)
Možná potřebují zdražit protože chtějí vydat ty novinky.
Asi to bude kvôli presunu výroby.
Už sa inak na ebay objavil Spaceback.
Už sa inak na ebay objavil Spaceback.