Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
tak som sa konečne dostal k jednému z TOP modelov na mojom zozname ktoré som ešte nemal, navyše za dobrú cenu ...okrem toho prvýkrát mám pocit, že keby mi z celej zbierky mal zostať jediný model, bolo by to toto Kyosho fotky, aj tie sebelepšie sú jedna vec, al naživo je tento model Daytony proste iná estetická liga - aj ako veľký fanúšik Ferrari BB musím uznať že toto je asi najkrajšie Ferrari aké kedy bolo (v mojej zbierke sa mu v kráse vyrovná možno iba DS 23 Pallas)
navyše že je to 12 rokov starý model môžem mu vytknúť fakt iba detaily (kusok nakrivo prilepeny predny pravy narazník, naznačenie klucovych dierok mohlo byť lepšie, tučné stierače, málo sa otvára kufor, a na niektorych miestach nedokonalá farba)...keby mi v takom super stave prišla Pantera tak vyskakujem ku stropu od radosti
vyslovene najkrajšie auto čo mám doma
navyše že je to 12 rokov starý model môžem mu vytknúť fakt iba detaily (kusok nakrivo prilepeny predny pravy narazník, naznačenie klucovych dierok mohlo byť lepšie, tučné stierače, málo sa otvára kufor, a na niektorych miestach nedokonalá farba)...keby mi v takom super stave prišla Pantera tak vyskakujem ku stropu od radosti
vyslovene najkrajšie auto čo mám doma
modrý Mondial, pekný Mondial
FORD FIESTA RS WRC Rally de France 2011-Minichamps z Modelissima
BUGATTI VEYRON EB 16.4 - AA
Za danou cenu nešlo odolat přestože jsem už jednoho měl.
Za danou cenu nešlo odolat přestože jsem už jednoho měl.
...z Modelissima :
PORSCHE 935/78 Moby Dick Test Car Paul Ricard 1978-Spark
PORSCHE 962 Miller Beer Daytona 1989-Spark
PORSCHE 935/78 Moby Dick Test Car Paul Ricard 1978-Spark
PORSCHE 962 Miller Beer Daytona 1989-Spark
-
BMW M3 CSL
Kyosho
eBay
Kyosho