To je pro mě úplná novinka s tou častou změnou barvy.. Jinak s těma barvama je to pěkný guláš. Čím víc se tím zabývám, tím větší nejistota. Našel jsem třeba obrázek Kellnerovy karosérie:

Kryt motoru je podle mě černý (a ne modrý, jak je na modelech). Asi jistota by byla udělat všechny černé, ale to by asi nebylo to pravé. Nevím, jestli u T41 na barvy nerezignovat a pokud bude zájem, tak jen korigovat vyslovené nesmysly, jako byla ta šedá na Napoleonovi. Historie jednotlivých modelů není na netu popsána tak podrobně, aby bylo možné dohledat změny barvy v průběhu historie (kromě notoricky známého případu Cabriolet Weinberger).
Jinak ten Cabriolet Weinberger udělala Altaya původní černý s tím žlutým lemováním (vůbec se mi ta žlutá nelíbí, ale asi byla i na originálu), takže je docela naděje, že by mohli udělat stav po renovaci - bílý s černou střechou. Taky by mi to vůbec nevadilo, ve vitríně se daleko líp vyjímá bílý než černý model. A hlavně by to nebyl žádný výmysl, ale jednoznačně dokumentovaný historický stav, byť ne původní z 30. let.