No fakt mě to překvapilo, když jsem jim psal, žádnou odpověď jsem snad ani neočekával. A komunikace - s mojí angličtinou ala Google Translate

Na původní sérii jsem se ptal, ale otázka byla ignorována, nechtěl jsem dráždit opakovaným dotazem, za prioritu jsem považoval T41. Teď jsem ještě poslal připomínku k těm červeným linkám na kolech a u přední SPZ. To už je opravdu maximum, už je nebudu dráždit. Jsem zvědav, jestli tu barvu opravdu změní - to by ukazovalo na to, že modely ještě nejsou vyrobeny.
K té původní sérii - nechtěl bys to zkusit ty - abych nebyl za nepříjemného otravu a nevykašlali se i na tu T41

? Já jsem psal na 2 adresy, co jsou normálně na stránkách IXO, odepsal mi pán po několika dnech a od té doby jsem si psal s ním na jeho adresu. Pokud bys do toho šel a nereagovali by z veřejných mailů, poslal bych ti v SZ nebo mailem i mail na toho pána. Taky bych rád věděl, jestli je nějaká šance na vydání třech T41 a T50 z původní série. Už jsem se koukal na ebay ohledně modelů od Altayi, dají se sehnat, cca v ceně originálního IXA; ale radši bych měl přímo IXO MUS. Je otázka, co by udělali s barvami, protože mi psali, že u toho Napoleona barvu změnili hlavně kvůli tomu, aby model nevypadal stejně jako Altaya. Což je u auta, které existuje/existovalo v jediném exempláři celkem problém.