Veletrh Nürnberg - sbírka
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: Veletrh Nürnberg - sbírka
Jirko doufat můžeš v co chceš , ale pokud si myslíš , že verze z MC či BR jsou tampon,nebo obtisk , tak seš na omylu.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem zapoměl na BMW M3 Rothmans 1987 (Otto)hurvajs píše:U mě z těch modelu co nemám ve sbírce mě potěšilo toto:
BMW M1 (Otto)
Škoda 130RS (Foxtoys)
Fabia S2000 "ostrá verze" (Abrex)
P 207 S2000 noční Meeke (Sunstar)
Zřejmě se už rozesílá, jeden angličan už ho má doma a stihnul už nalepit i dekály Rothmans
-
těžko jej budou mít e-shopy dřív než klub,když přišly dnes dopoledneracing18 píše:Třeba na NiceCars už je pár dní.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jo Jirko už jsem si všimnul, je i na MO, MCW, CK- M
prodejci ho mají jako ve Francii tj OTTO jim došel ve čtvrtek
Sbírka modelů Citroën
Tak já mám z veletrhu celkem dobrý pocit, něco asi budu brát, ale nezruinuje mě to Vidím to na RX-7 od Aa a pak bych pobral něco od Greenlight, určitě původní Eleanoru, jestli bude stát za to, možná Impalu a pořád mi visí otázka nad Cadillacem (asi Series 62, konec 40.) od NEO.
Tak letos pro sbírku bude sucho jako loňi, žádné překvapení až na Dyanu od Solido se nekoná.
časy prototypů u Noreva, NEO jsou asi nenávratně pryč, snad jen OTTO se toho drží
Je vidět masivní těžba peněz a udělat ze stávajících forem další verze, i tak par modelů do sbírky přibude, hlavně díky recyklaci Solido v podání OTTO
Solido:
Citroën HY Michelin
Citroën HY Hasič
Citroën Dyane (jedná se o nový model)
Norev
DS (v číně již rok vydané-evropská verze bez jejich znaků)
Dyane
OTTO
BX sk B (Novinka)
BX černá verze (jen další barevná)
Metal1/18
DS
DS
Solido
Norev:
OTTO:
Metal18
Sbírka modelů Citroën
tak už máš vybráno? Tak to do Dyany od Noreva už asi nepůjdeš? Vypadá to na tu samou verzi co tady už má Solido..