Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak dnes dorazil Csepel, vypadá opravdu pěkně, už se těším až ho zařadím do vitrínky
Prosím tě, přišel v čem přišel, ať vím koho čekat. V sáčku to nosí pošťačka a v krabici to rozvážejí autem, aspoň u nás.Zippich píše:Tak dnes dorazil Csepel, vypadá opravdu pěkně, už se těším až ho zařadím do vitrínky
Mohu jen souhlasit.Model je opravdu pěkný a určitě mezi ostatní zapadne.Jsou ta nedostatky,jako například rozdíl ve velikosti levého a pravého stěrače a u modelu,který dnes přišel mám ulomené jedno zpětné zrcátko.Nic co by se nedalo opravit.Na takové detaily jsem si za tu dobu,co modely od EA dostávám již zvykl.Model přišel v plastovém sáčku.Jako další mám Robur 3001,takže zase jeden z těch lepších modelů.
Prosím tě, přišel v čem přišel, ať vím koho čekat. V sáčku to nosí pošťačka a v krabici to rozvážejí autem, aspoň u nás.[/quote]
Model přišel v sáčku, už jim asi došly krabice U nás pošťačka nosí i krabice, ale já si to nechávám posílat do práce.
Model přišel v sáčku, už jim asi došly krabice U nás pošťačka nosí i krabice, ale já si to nechávám posílat do práce.
Chlapi, má někdo info o sérii kde je ta Tatra 813? A odkaz na nějaká Německé forum, jak jsou daleko v této kolekci? A pak jak je na tom ta série kde je ta modrá 603ka. Občas se vyskytuje na Aukru.
Serie dle D fora zatím stojí na 1 modelu. U nás se čeká jestli vyjde 1 model Tank T34. Model tramvaje T3 ( 1:87)z kolekce tramvají je už na Ebay. Dále v D rozjeli teď pokračování nákladních vozidel. Vyšel model Star 20 a další následuje GAZ 51 . Co se týče modelu Tatra 603, kolekce dle dotazu na Atlas cz nebude . Pokud by měl někdo zájem, model mám na prodej, nový zabalený. Cenu navrhněte, nebo výměnou.
Star 20 vyšel ve speciální a Gaz 51 jako Lublin 51 v normální polské řadě Kultovních aut u De Agostini.Oba modely jsou sehnatelné občas na Aukru v ceně kolem 250 až 300,- Kč.Navíc Lublin 51 stejně jako Robur a Multikára M25 vyjdou i v české řadě Kultovních aut ČSSR za 199,- Kč kus(jsou už uvedené i kdy vyjdou).I když budou asi u Atlasu modely lépe provedené,toto Atlas pěkně pos...l.Protože se v edici nákláďáku delší dobu nic nedělo a Atlas se chová jako "Tajemný hrad v Karpatech",považovali jsme ji za ukončenou modelem Tatra 141 a teď vyjdou s modely,které už ale vyšly jinde. Spousta sběratetulů,kteří kolekci "Užitková vozidla" odebírají si už tyto modely koupila (i Já),nebo si počkají na levnější "Kultovky".Takže je logicky už nebudou chtít a Atlasu je budou vracet a tedy se z těchto modelů stane nejspíš totální propadák.Leda snad,že by byly v jiných barvách...Na druhé straně pokud to tak je,že se znovu rozjeli,tak by tedy mohly vyjít i jiné modely,které se kdysi na nějakém seznamu ,co by mělo vyjít objevily,jako popelářská Škoda 706 RTK,Ifa L60 ....Že by??? Předloh by byla spousta....
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes dorazil ROBUR LO 3000 FRC, červený s bílou střechou. Čekal jsem žlutýho, ani nevím proč. Jinak hzký modýlek.
foto vložím na str. 205
foto vložím na str. 205
Dnes ve schránce nabídka Atlasu na novou edici Legendární traktory a jako první Zetor 50 Super za "pouhých" 99 Kč. Vypadá to na jiný model než dělá IXO. Tohle je v zelené barvě s boudou a hlavně v měřítku 1:32 ( nechám to zatím tady, 1:32 nemá vlastní vlákno). Za 99 Kč to za zkoušku stojí ale o další nemám zájem. Kdyby raději nechali 1:43
Osobní kód 241391 24203 Opsáno z letáku ale nezkoušel jsem jestli to na jejich stránkách funguje.
Osobní kód 241391 24203 Opsáno z letáku ale nezkoušel jsem jestli to na jejich stránkách funguje.
Dnes mě taky přišla nabídka na tuto novou kolekci modelů Edition Atlas "Legendární traktory" v měřítku 1:32! A jako první má být Zetor 50 Super! Nevím jak normálně,ale mě je nabízen jako věrnostní prémie za 99,- Kč,pak druhý zlevněný Lanz Bulldog za 299,-Kč a další za 499,-Kč (ceny s poštovným).Je to tedy stejné ,jako u "Užitkových vozidel".Zetor i dalších pět modelů,které jsou v nabídce vyfocené vypadají moc hezky...Jen to měřítko...Je sice typické pro traktory a zemědělské stroje,ale měřítko 1:43,ve kterém jsou náklaďáky by uvítalo asi víc lidí.V měřítku 1:32 už modely traktorů nejsou žádní drobečci.Kolik modelů a co kromě těch pěti vyfocených vyjde je opět ve hvězdách tk,jak je to pro Atlas typické...