Velké zklamání. Úplně vypustili (zrušili?) sérii LaStoria - nechali F1 Ferrari 1:43 úplně Mattelu? IXO Museum - žádné novinky, jen 4 modely z minulého roku.BaRT píše:IXO katalog 2012 ...
Katalogy modelů
Re: Katalogy modelů
Na můj dotaz, jestli bude La Storia vycházet, i když v katalogu není, přišla tahle odpověď:
dobrý den
to tam nenašel nikdo, ani na stánku nebyly žádné vystavené ..
protože z katalogu 2011 jich ještě 10 není udělaných , mají práci na další
3 roky, při jejich tempu
a proč je nedali do katalogu ?
čínská logika, nepátrejte
MACmodel
dobrý den
to tam nenašel nikdo, ani na stánku nebyly žádné vystavené ..
protože z katalogu 2011 jich ještě 10 není udělaných , mají práci na další
3 roky, při jejich tempu
a proč je nedali do katalogu ?
čínská logika, nepátrejte
MACmodel
Zkusil jsem se na LaStorii zeptat i jinde, a přišly mi tyhle odpovědi:
Fox:
Zeptám se i IXA, ale myslím, že bude stále pokračovat. Dohoda s
Mattellem je, že bude série dokončena.
S pozdravem
M. Kot, Fox toys
Boallget:
Dobrý den, bližší informace nemám, ale už minulosti byl problém s licencí, takže je docela dobře možné, že modely budou pokračovat pod jinou značkou, třeba jako modely Porsche v krabičce FUJIMI nebo jako Hotwheels.
S pozdravem
Ing. Ivo Borský
Takže víme zase prd
Fox:
Zeptám se i IXA, ale myslím, že bude stále pokračovat. Dohoda s
Mattellem je, že bude série dokončena.
S pozdravem
M. Kot, Fox toys
Boallget:
Dobrý den, bližší informace nemám, ale už minulosti byl problém s licencí, takže je docela dobře možné, že modely budou pokračovat pod jinou značkou, třeba jako modely Porsche v krabičce FUJIMI nebo jako Hotwheels.
S pozdravem
Ing. Ivo Borský
Takže víme zase prd

Premium ClassiXXs 2014
(nefunkční link odstraněn adminem)
3,7 MB
TSM 2014
"dole se listuje"
Solido 2014:
12MB
3,7 MB
TSM 2014
"dole se listuje"
Solido 2014:
12MB
Sbírka modelů Citroën
Katalog Solido nic moc, úplně zrušili serii veteránů 1:43 Age D´Or, což je fakt škoda 

Pánové, nevím přesně, kam tento dotaz vložit, ale tohle téma mě přišlo nejvhodnější. Minichamps dělá asi všechny modely v určitých limitovaných počtech. To se týká i Fordu Focus RS v zelené barvě, kterých bylo tuším něco kolem 1700 kusů. Je to těžce poptávaný model, který se na ebay prodává za nesmyslně velké peníze, ale zajímala by mě jedna věc. Jsou totiž dvě balení, jedno originál Minichamps a pak ještě dealerská edice Ford. Ta ale nemá na podstavci žádný popis. Na foxu se tehdy tato verze prodávala dráž. Nevíte někdo, nebo nevíte jak zjistit, kolik bylo kusů těch delareských balení?
Díky.
Díky.
Chlapi pošlete někdo odkaz na katalog IXO a IST. Někde jsem ho viděl na netu asi před týdnem a teď ho nemužu navít.