IXO Museum
Re: IXO Museum
Tak letos vydali jen 4 kousky (a z toho ty 2 Opely), což je nejméně za celou dobu existence série MUS.
Jinak bych se zeptal - máš MUS046 Delage D8SS Fernandez & Darrin 1932? Jaký z něj máš pocit? Přemýšlím o doplnění sbírky, když není nic moc nového a toto je jeden z kandidátů - jen jsem ho neviděl v reálu.
Jinak bych se zeptal - máš MUS046 Delage D8SS Fernandez & Darrin 1932? Jaký z něj máš pocit? Přemýšlím o doplnění sbírky, když není nic moc nového a toto je jeden z kandidátů - jen jsem ho neviděl v reálu.
MUS046 Delage mám, je to hezký model, pěkně zpracovaný, ale jinak celkem nevýrazný. Určitě jsou v serii krásnější kousky 

Co IXO CLC241 Jaguar MK VII 1954
Museum to sice není, ale možná víc, než třeba Facel Vega, který tam z nějakého záhadného důvodu je. "Kočičák" je krásný model, možná ho budu chtít třeba k narozkám a bezvadně by se hodil k Delahaye a Hotchkiss, které mi jako přinese Ježíšek a zatím na ně koukám do vitriny v práci. Každého modýlku si teď užiju na dvakrát, první etapa je v pracovní vitrině a pak druhá doma 

No já jsem spíš na ty ještě starší, pro mě je limit 2. sv. válka. Naopak mě mrzí, že skoro vůbec nejsou modely z doby před první světovou válkou. Zhruba před 25 a více lety měl Brumm sérii ORO, kde bylo cca 20 modelů z let cca 1900 až 1913. Krása (pomíjím zpracování, které by asi dnes bylo na vyšší úrovni). Já jsem si z modelů MUS pod stromeček pořídil Voisin. Taky na něj koukám v práci 

Mám nejraději 30. léta, ale rozšířil jsem rozsah 1920 - 1959. Smůla je, že zatím ten Jaguar nikde nemají 

Žádné novinky nejsou, tak jsem si ze žalu objednal MUS013 Graham Paige 1939 a MUS017 Lincoln Continetal
Pořád jsem nákup odkládal na neurčito, no a teď jejich čas přišel. Tak jsem zvědavý, jak budou vypadat ve skutečnosti, protože jsem je nikdy "živé" neviděl.

Naposledy upravil(a) H+H+ dne 21 led 2014, 15:12, celkem upraveno 1 x.
Uvidíme za týden na veletrhu, co ukážou. Já jsem poprosil Sváťu o koupi Lagondy na Modelissimu, maj tam na IXO docela drastický slevy (kdyby člověk počkal ..., ale to se předem nikdy neví a spoléhat na to nelze, taky můžou vyprodat). Když tak dej vědět, jaký ty 2 tvoje modely jsou naživo.
Taky jsem zvědavý, co bude na veletrhu, ale zároveň se i bojím, kam bude Museum směřovat
Jasně, že dám vědět, už prý jsou na cestě.

Jasně, že dám vědět, už prý jsou na cestě.
Naposledy upravil(a) H+H+ dne 21 led 2014, 15:15, celkem upraveno 1 x.
Už na modýlky koukám v práci
Graham Paige je naprosto úžasný a červená mu moc sluší, Lincoln je taky moc hezký, světle zelená je podle amerického vkusu trochu zvláštní, ale k autu se fakt hodí. Jeden vyšel v akci se slevou 30% na 553,- kč, což je celkem fajn 

Co říkáš tomuhle?
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)