Modely Tatra
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely Tatra
veľmi pekné
aj tvarovo je to celkom podarené
...to čo je? nejaka študia z Tatrovky pred vyrobou auta? 

modrý Mondial, pekný Mondial 

Pěkný,ale škoda,že neudělali 603/1,tak jak bylo původně avizováno ...
Najviac Tatier 603 sa vyrobilo v tomto prevedení, najlepšie tak reprezentuje modelovú radu. Ako model bude myslím si veľmi žiadaný.
podla mna aj najkrajší
zadne kapsy sa mi pacia take velke, vacsie okno tiež...a predok je super s tymito styrmi svetlami 

modrý Mondial, pekný Mondial 

Jedničková 603 je nejvzácnější a nejvíce ceněná. Pochopitelně jsem rád,že někdo vůbec 603 vyrobil.A předpokládám,že by mohly přibýt potom taky verze 603/1 a 603/2. Bylo by to super mít tyto 3 kousky vedle sebe ve sbírce. 

-
Krásny model, ale napriek tomu, že čierne modely zanikajú vo vitríne, ja by som ju chcel v tej čiernej. Mne sa pri T603 automaticky vybaví práve čierna, za socíku som inú ani nevidel. Zatiaľ BoS nerobí rôzne farebné prevedenia svojich modelov, tak si pre istotu zaobstarám aspoň túto.
Už sa neviem dočkať. Neviete kedy približne vyjde? Inak by som radšej tiež čiernu. A mám pocit, že tretia séria sa dvojfarebná ani nerobila.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek