WRC,Rally 1/43
-
Re: WRC,Rally 1/43
Dovolím si sem zkopírovat Shackiho příspěvek o spuštění nového projektu,jak zde bylo avízováno.
Možná to budete kvitovat s povděkem.
Případné podněty pište na ewrc přímo na Shackiho
Takže projekt eWRC-models.com se blíží ke svému spuštění a rád bych vás mezi prvními požádal o testování stránek
http://www.ewrc-models.com/index.php
Byl bych rád, kdybyste si zkusili založit účet, vytvořit vlastní sbírku, pracovat s ní, nabízet modely, poptávat modely.
V současnosti je v databázi skoro 1500 rally modelů propojených na výsledky a na fotky. Samozřejmě jich spousta dalších chybí, takže bych byl také rád, abyste si zkusili založit do databáze nový model, který tam chybí. Vše je myslím jednoduché a intuitivní, každopádně se pustím do práce na helpu, kdyby někdo nevěděl. Stránky jsou pouze v angličtině, je to bráno jako mezinárodní projekt.
Takže to prosím zkuste a případně hlaste, co nefunguje, nejde, co by tam mělo být (já sám mám spousty nápadů) atd.
Předem díky
Možná to budete kvitovat s povděkem.
Případné podněty pište na ewrc přímo na Shackiho
Takže projekt eWRC-models.com se blíží ke svému spuštění a rád bych vás mezi prvními požádal o testování stránek
http://www.ewrc-models.com/index.php
Byl bych rád, kdybyste si zkusili založit účet, vytvořit vlastní sbírku, pracovat s ní, nabízet modely, poptávat modely.
V současnosti je v databázi skoro 1500 rally modelů propojených na výsledky a na fotky. Samozřejmě jich spousta dalších chybí, takže bych byl také rád, abyste si zkusili založit do databáze nový model, který tam chybí. Vše je myslím jednoduché a intuitivní, každopádně se pustím do práce na helpu, kdyby někdo nevěděl. Stránky jsou pouze v angličtině, je to bráno jako mezinárodní projekt.
Takže to prosím zkuste a případně hlaste, co nefunguje, nejde, co by tam mělo být (já sám mám spousty nápadů) atd.
Předem díky
-
škoda TEAM
(nefunkční link odstraněn adminem)
-
Nevíte, kdo je výrobcem tohoto modelu? Jestli přímo ten eshop nebo někdo jiný?
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Skoro bych řekl (nefunkční link odstraněn adminem) i když na jejich stránkách tento model není, ale styl modelů je velmi podobný, včetně nápisů na podstavci
Na těch stránkách je
V sekci galerie, historic rallye cars
V sekci galerie, historic rallye cars
Aha, myslíš toto: (nefunkční link odstraněn adminem) není z toho patrno o jaké jde měřítko, ale podle podstavce bych skoro řekl, že toto je 1:43, ale možná se pletu
-
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem konečně dodělal předělávku Octavie WRC - Blomqvist ze Švédské rally 2002
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Po dlouhé době jsem attualizoval své stránky v sekci Škoda Motorsport 1/43, tak jestli chcete , mrkněte
Mohl bych se zeptat, jak jsi znázornil ty otevírací přední okna u Fabie S2000 z Azorů 2012 s černou střechou?hurvajs píše:Po dlouhé době jsem attualizoval své stránky v sekci Škoda Motorsport 1/43, tak jestli chcete , mrkněte