Měřítka, výrobce, volnější téma :-)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: Měřítka, výrobce, volnější téma :-)
Já jí mám z ebay, sice chudinka utrpělá ztrátou zrcátek, ovšem jinak je ve skvělé kondici
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Sbírka modelů Citroën
Tak konečně po letech Aa uvedl na svých stránkách DeLorean, skoro to ani netrvalo Ale nějak to vypadá, že nám cena běžnýho Aa povyskočila přes čtyři tisíce, tak to ať se mnou už nepočítají To už mi zbývají snad jen Sunstar a Greenlight...a GMP.
Máš možnost,tak jen aby to byla pravda.Např.na LaFerrari nebo 458 Spec.od Elite by se dalo dost ušetřit,jen škoda,že už je mám.
! SLEVA ! Od 21. 7. 2015 do 5. 8. 2015
Výrobce: FOXTOYS
Sleva se vztahuje na všechny modely firem Auto Art, Kyosho a HotWheels v měřítku 1/18 a 1/43!
Sleva ve výši 30 %
Akce platí pro obě prodejny a internetový obchod. Sleva bude dopočítána zde u nás, nebude se zobrazovat přímo na objednávce.
Akce platí od 21. 7. 2015 do 5. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob!
! SLEVA ! Od 21. 7. 2015 do 5. 8. 2015
Výrobce: FOXTOYS
Sleva se vztahuje na všechny modely firem Auto Art, Kyosho a HotWheels v měřítku 1/18 a 1/43!
Sleva ve výši 30 %
Akce platí pro obě prodejny a internetový obchod. Sleva bude dopočítána zde u nás, nebude se zobrazovat přímo na objednávce.
Akce platí od 21. 7. 2015 do 5. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob!
Z mého hlediska,tedy z Autoartu 1/18 tam nic není.
Z Kyosha 1/18 samé ležáky.
A Hot Whels už neberu.
Tak mám smůlu.
Z Kyosha 1/18 samé ležáky.
A Hot Whels už neberu.
Tak mám smůlu.
Ferrari by ve slevě měly stát 1947 Kč,podle mého soudu skutečná reálná cena Mattelu.
CMC
The problem is that this model is not well shaped, there are inaccuracies everywhere:
The problem is that this model is not well shaped, there are inaccuracies everywhere:
Sbírka modelů Citroën
To mě u CMC ani nepřekvapuje-já už s těma jejich tvarovýma šmejdama skončil