Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Všetkým pochvala za prírastky A tu je môj sumár za rok 2013. Pribudlo 13, odbudol 1: 5xOttO, 2xAA, 2xKY, 2xSS, 1x NO a 1x SPARK. Celkový stav je 98ks.
Všetkým prajem Šťastný Nový, na modely bohatý rok 2014
Všetkým prajem Šťastný Nový, na modely bohatý rok 2014
Paráda. Za rok 2013 Ti ich pribudlo 13,takže za 2014 by ich mohlo byť 14 ( radšej viac, že ). S Audinou od Otto ich je teda 99. Ďalší kto onedlho pokorí okrúhle číslo.
Pravda Bratmm, stovka padne s príchodom BMW M3
S pribúdaním sa uvidí počas roka, čo sa vyskytne a ako budú financie
S pribúdaním sa uvidí počas roka, čo sa vyskytne a ako budú financie
dík i mně se líbí
pekné ten HY je 1/18 alebo 1/21 ? lebo raz píšu tak a raz ináč a to je stale ten isty (Solido/Norev) model nie?
modrý Mondial, pekný Mondial
Původní model byl Solido 1: 21,5
stará verze HY s děleným předním sklem
Pak vyšel Solido, společnost již koupil výrobce Schuco 1: 18
nové verze HY s neděleným sklem, měřítko 1:18
a následně vyšla ta původní forma 1: 21,5 od Norev, protože přebral staré formy Solido
až na SPZ je identický s původním Solido
tj Jirka má Solido 1:18
stará verze HY s děleným předním sklem
Pak vyšel Solido, společnost již koupil výrobce Schuco 1: 18
nové verze HY s neděleným sklem, měřítko 1:18
a následně vyšla ta původní forma 1: 21,5 od Norev, protože přebral staré formy Solido
až na SPZ je identický s původním Solido
tj Jirka má Solido 1:18
Sbírka modelů Citroën
dík A je to, jak říká Bart O té 1/21 jsem taky uvažoval, je to jiná verze, ale nakonec mě odradila rozdílnost v měřítkuStevko86 píše:pekné ten HY je 1/18 alebo 1/21 ? lebo raz píšu tak a raz ináč a to je stale ten isty (Solido/Norev) model nie?