Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotosumář 1/18
Krásné přírustky hoši.
Martine ty sbíráš taky jenom rallýčka??
Všem gratuluji k pěkným fešákům.
Zde je moje letos skromná sbírka přírůstků. jen 40 ks
Všem přeji do Nového roku hlavně zdravíčko a hodně modelů.
Zde je moje letos skromná sbírka přírůstků. jen 40 ks
Všem přeji do Nového roku hlavně zdravíčko a hodně modelů.
Ahoj Libore.Tiež zbieram len rallýčka.Prioritne "Monte" a "Korziku", drahšie a vydarenejšie modely. V prípade záujmu Ti pošlem zoznam or si pozri predchádzajúce fotosumáre.Myslím,že okrem dvoch Toyot od Aa a Stratosu od Ss je to aktuálny stav.hurvajs píše:Krásné přírustky hoši.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Martine jj vidíš, tohle mi nějak uteklo, no krásně se ti to rozrustá Já jsem za 14 let sbírání na nějakých 77ks Je pravda, že ještě doplnuji sbírku Škoda Motorsport 1/43.
Matěji 40 ks za rok, říkáš " skromné přírustky" ??
77 je pekné číslo.Za tých 14 rokov sa Ti tam nazbieralo pekných pár kúskov,ktoré ti v dobrom závidím.hurvajs píše:Martine jj vidíš, tohle mi nějak uteklo, no krásně se ti to rozrustá Já jsem za 14 let sbírání na nějakých 77ks Je pravda, že ještě doplnuji sbírku Škoda Motorsport 1/43.
To ale není vina nás sběratelů spíše ji hledejme na straně výrobců.Kvalitních modelů od renomovaných výrobců je žalostně málo a kdyby nebylo Otta spláčeme nad výdělkem.
PS Pre tých,kt.sa tak ako mne v telefóne zobrazuje fotosumár bez troch krajných modelov na doplnenie, jedná sa o tri modely od Otto Ford rs200,R.alpine a310 a MG Metro.
Jak je videt, vsem se to pekne rozrusta, akotrat Matej nejak zpomalil, ze by se ho dotkla financni krize? Ja pro jistotu ani svoje pristustky nesumarizuji, protoze jich je velmi malo a asi pul roku jsem uz nekoupil vubec nic. Kazdopadne preji vsen jen to nejlepsi v roce 2014.
Taky přidám svoje přírůstky za loňský rok, jen písemně v pořadí jak sem je koupil.
Lamborghini Aventador J - MR Collection
Lamborghini Aventador LP700-4 - AutoArt
Lamborghini Urus - MR Collection
Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster - MR Collection
Lamborghini Veneno - MR Collection
Lamborghini Gallardo 570-4 Superleggera - AutoArt
Lamborghini Miura Jota SVJ - Kyosho
Lamborghini Aventador J - MR Collection
Lamborghini Aventador LP700-4 - AutoArt
Lamborghini Urus - MR Collection
Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster - MR Collection
Lamborghini Veneno - MR Collection