WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Poslední hláška je z úterka z Moersdorfu alespoň u mne snad se to zítra pohne.
Foto návod na antény,
přišli mě dvě zprávy jak na to, tak pro všechny:
1) svíčka, starý kus rámečku z plastikových modelů, ideálně černý (nemusíme ho pak natírat)
rámeček dáme nad svíčku a po jeho změknutí ho začneme rovnoměrně na každém konci táhnout (již mimo plamen) - (nemam bohužel třetí ruku co by to vyfotila)
vznikne něco takového:
zakrátíme jak velkou základnu chceme mít, a po odstřižení zabrousíme pilníčkem na rovnou plochu:
finální délku doporučuji dělat až na modelu. zde je Xsara WRC AutoART, vlevo na pásce je můj výtvor (tenčí jak AA)
za sebe lepím vteřiňákem
přišli mě dvě zprávy jak na to, tak pro všechny:
1) svíčka, starý kus rámečku z plastikových modelů, ideálně černý (nemusíme ho pak natírat)
rámeček dáme nad svíčku a po jeho změknutí ho začneme rovnoměrně na každém konci táhnout (již mimo plamen) - (nemam bohužel třetí ruku co by to vyfotila)
vznikne něco takového:
zakrátíme jak velkou základnu chceme mít, a po odstřižení zabrousíme pilníčkem na rovnou plochu:
finální délku doporučuji dělat až na modelu. zde je Xsara WRC AutoART, vlevo na pásce je můj výtvor (tenčí jak AA)
za sebe lepím vteřiňákem
Sbírka modelů Citroën
super postup ešte guľka na konci by sa dala spraviť ponorením do farby ...a s vteřinakom pozor, výpary mozu zarosiť číre diely a blízkosti, tak neviem ako budu reagovať obtisky alebo tampo potlače s ním
modrý Mondial, pekný Mondial
Ono i na to lepení by bylo super malým vrtáčkem udělat prohlubeň, nebyla by tam barva a tím by to i lépe drželo, ale chce to pevnou ruku...
Sbírka modelů Citroën
-
Tak pánové já už mám audi na stole a kochám se u kávičky.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tondo neprovokuj
-
Libe to není provokace to je konstatování
..ke mě by mělo dorazit po polednirallymodels píše:Tak pánové já už mám audi na stole a kochám se u kávičky.
Také ho už vyhlížím. ;)Právě doručeno.Svaťo,ještě dnes Ti ho přepošlu.
Naposledy upravil(a) racing18 dne 30 pro 2013, 11:21, celkem upraveno 1 x.