Modely TATRA 1:43

Odpovědět
ja1

Re: Modely TATRA 1:43 resin

Příspěvek od ja1 »

O Tatrách už tady bylo napsáno dost,prostě se moc nepovedly.Ale ten sypač,to je fakt silný kafe.S tou cenou to snad Fox nemyslí vážně!Jako modelář bych se za takový model styděl.,natož ho prodávat za takové peníze. V popisu modelu u Fox Toys je zmiňován autor úpravy a že jde o umělecké dílo.Akorát není uvedeno pravé jméno zda je to Pat,či Mat.To snad Fox Toys nemyslí vážně!!!Nástavba je z jiného modelu -Dodge(dostupný za cenu okolo 500,-Kč),která nemá se skutečnou nástavbou nic společného,implantovaná na Atlasovou Š 706 MTS 24 přelakovanou na oranžovo s dobarvovanými detaily.Kvalita laku? Bože,jak hluboko lze klesnout!!!Fuj,fuj,fuj.

mildatruck

Příspěvek od mildatruck »

Ten liaz fakt hnus, koukněte na ten maják a jeho uchycení, takový model uplácá 12 ti letý školák a to ho urážím. Holt pro peníze je vše možný.

T603

Příspěvek od T603 »

Rozklikněte si tu 138 :D Ten znak je v kreslicim programu :D No jsem strašně zvědavý, až bude jeřáb?

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Tak tímhle Foxtoys opravdu přestřelil....

Pavel Rajm

Příspěvek od Pavel Rajm »

Ahoj všem.
Oba dva pánové, majitelé FoxToys jsou jinak racionálně uvažující muži, v případě sypače jde bohužel o mega iracionální zkrat. Tohle mi opravdu nejde do kebule. Autorem modelu je označen jistý pan umělec Detlef Pőtsche. Nejsem si jist, zda je pan umělec z tohoto světa, v každém případě viděl sypač maximálně z fotografie a to ještě hodně mizerné.
Napadlo mne dokonce, zda se nejedná ze strany FoxToys o nějaký šprým, jisté odlehčení psychicky vypjatého předvánočního času. Jestli ovšem ne a "model" je myšlen vážně, pak nám buď Bůh milostiv !!!!
Pavel.

twor70

Příspěvek od twor70 »

Liaz Atlas 500,- ,nástavba je z hračky Man 190,- barva 100,- Náklady +- 1000,-.... zbytek provize pro toho šikulu :-)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

twor70 píše: Náklady +- 1000,-.... zbytek provize pro toho šikulu :-)
a samozřejmě pro Foxtoys :)

T603

Příspěvek od T603 »

Já vím jak to stím umělcem je. Jednou v zimě přijel do České republiky a bylo strašné náledi. Čekal, že pojedou cestaři, ale žádny neviděl. Tak dle svých představ takové auto postavil. Uvedl model na český trh, ady jsme mohli vidět sipač vždy, kdi si na něj spomeneme. :lol: :lol: :lol:

Krtek15

Příspěvek od Krtek15 »

No pan umělec je bohužel obyvatel ČR a pokud vím tak žije v Liberci, kde jsou sypače docela často k vidění :) . Jinak dělá air-brush na auta, na příklad jeho žena měla na Golfu II obrázky z Doby ledové. Model sypače se mi taky těžce nelíbí a bohužel to je tenhle rok už druhý hrozný sypač. Někdy v létě se na aukru objevila T-148 (asi Atlas) s nástavbou a pluhem z Liazu od Monti Systemu. Vypadalo to taky hrozně. Nástavba je totiž moderní a z pohledu zezadu nemá tvar lichoběžníku a autor Tatry jí ještě umístil motorem dozadu. S pluhem to je podobně, staré sypače nemají horní a dolní hranu pluhu rovnoběžnou. To samé je u tohoto MTS. Dám sem ještě fotku MTS, s kterým jezdil taťka, když jsem byl malý. V létě sloužil normálně na Agru a v zimě takhle vypomáhal silničářům.

Tauič

Příspěvek od Tauič »

tak mě nadělil Ježíšek Tatru 138 ČLA a musím říci, že model se mi velice líbí. Když přehlídnu tu vyšší střechu, tak zpracování je parádní. Jsem spokojen a vím, že do hasičů a jeřábu také půjdu.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“