WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Můžeš sem prosím hodit i fotky interiéru a spodku s uchycením kol. Jak říkáš, na jejich webu jsou malé.
To vymazané jméno druhého jezdce už tam bylo, nebo se jedná o pokus o odstranění?
-
to umazáno v původním stavu nebylo,to je příprava na přestavbu,takže test zda to půjde v pohodě dolů tak jak potřebuju. Čisté a nepoškozené okno.
Ještě dodám že Focus je AA verze 2001 pro úplnost.
A dle mne deset let starý kus byl zpracován líp,než čerstvá Fabia s využitím posledních dostupných 3D technologii.
Ještě dodám že Focus je AA verze 2001 pro úplnost.
A dle mne deset let starý kus byl zpracován líp,než čerstvá Fabia s využitím posledních dostupných 3D technologii.
Paganini : sorry, ale u auta za 2250,- jsem čekal kvalitu
-
Dovolím si sem zkopírovat Shackiho příspěvek o spuštění nového projektu,jak zde bylo avízováno.
Možná to budete kvitovat s povděkem.
Případné podněty pište na ewrc přímo na Shackiho
Takže projekt eWRC-models.com se blíží ke svému spuštění a rád bych vás mezi prvními požádal o testování stránek
http://www.ewrc-models.com/index.php
Byl bych rád, kdybyste si zkusili založit účet, vytvořit vlastní sbírku, pracovat s ní, nabízet modely, poptávat modely.
V současnosti je v databázi skoro 1500 rally modelů propojených na výsledky a na fotky. Samozřejmě jich spousta dalších chybí, takže bych byl také rád, abyste si zkusili založit do databáze nový model, který tam chybí. Vše je myslím jednoduché a intuitivní, každopádně se pustím do práce na helpu, kdyby někdo nevěděl. Stránky jsou pouze v angličtině, je to bráno jako mezinárodní projekt.
Takže to prosím zkuste a případně hlaste, co nefunguje, nejde, co by tam mělo být (já sám mám spousty nápadů) atd.
Předem díky
Možná to budete kvitovat s povděkem.
Případné podněty pište na ewrc přímo na Shackiho
Takže projekt eWRC-models.com se blíží ke svému spuštění a rád bych vás mezi prvními požádal o testování stránek
http://www.ewrc-models.com/index.php
Byl bych rád, kdybyste si zkusili založit účet, vytvořit vlastní sbírku, pracovat s ní, nabízet modely, poptávat modely.
V současnosti je v databázi skoro 1500 rally modelů propojených na výsledky a na fotky. Samozřejmě jich spousta dalších chybí, takže bych byl také rád, abyste si zkusili založit do databáze nový model, který tam chybí. Vše je myslím jednoduché a intuitivní, každopádně se pustím do práce na helpu, kdyby někdo nevěděl. Stránky jsou pouze v angličtině, je to bráno jako mezinárodní projekt.
Takže to prosím zkuste a případně hlaste, co nefunguje, nejde, co by tam mělo být (já sám mám spousty nápadů) atd.
Předem díky
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Další Fiesty WRC již v prodeji

Jo Libore vypadá to,že ten černý plasťák z TdF bude stát jako kovák aspoň na Světě autíček tomu tak nasvědčuje. 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jirko tak, tak ceny těch plastáku jsou fakt šílené
Jedno malé plus je, že to jsou limitky.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Po kontrole válečného zbarvení jsem zjistil tyto chyby. Sakra to si nemužou pořádně prostudovat fotky kterých je na netu tisíce, otázka 5 minut A za tu cenu mohli dát i antény 
Chybí start. číslo na střeše
Startovní číslo u spolujezdce je opačně

Chybí start. číslo na střeše
Startovní číslo u spolujezdce je opačně